Sos! Milehet a kutyában? (Nem bolha)
Szőrtüszőatka.
Olyan egészen apró, mintha sebes lenne?
Az én kutyámban is voltak ilyesmik, lehet hogy ugyanarról beszélünk. Ezt a kérdést én tettem fel: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1039033-mifel..
10-15 db volt benne, maguktól kiestek 2 nap alatt, nem lett semmi baja a kutyának végül.
ma 19:29 vagyok
nézzétek át jó alaposan. általában a hasán szokott lenni, ahol kevesebb a szőr. bár az én kutyámnak mindig a fenekénél van. ha bevizezitek jobban lehet látni, én mindig akkor találok. ha szárazan nézem akkor mindig úgy látom hogy nincs benne semmi.
amúgy spot-ont vegyetek rá, nekünk az bevált. most van másodjára bolhája, és először rögtön spot-ont vettünk, és használt, mert az beszívódik a vérbe, és ha a blha kiszívja attól megdöglik. az enyémben hemzsegtek, és kb 2-3 óra után már tiszta volt. most viszont gondoltam veszek neki olcsóbban bolhanyakörvet, hátha az védi. aztán bolhás lett, és a szomszéd adott kölcsön bolhaport (ünnep volt/van, nincs nyitva semmi) dehát semmit se ér. de a spot-onban 100% bízok, ti is azt kérjetek. vagyis ha nem a tiétek akkor az ismerősötök :) 1000 ft. egy kistestű kutyára, (nagyobbra nemtudom mennyi) a lapockáján kell széthúzni a szőrt, és a bőrére kell csepegtetni.
de ha mégse lenne bolhás azért a biztonság kedvéért becsepegtethetik, mert legalább védi őt 1-2 hónapig bolhák ellen. szóval ezt megelőzésre is lehet használni, és tényleg használ is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!