Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyomorrontással vigyem-e a...

Gyomorrontással vigyem-e a kutyát orvoshoz?

Figyelt kérdés
Tegnap még hányt, bágyadt volt de ma már játszik és ma nem kap enni, elvigyem-e így orvoshoz, hogy már jobban van?
2021. ápr. 15. 10:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

Mert ha Te hanysz akkor mesz orvoshoz vagy mi? Nem kell itt egybol eletbe vago betegsegekre gondolni, tul sok csont eves utan is hanyhat a kutya, vagy olyat evett ami nem esett jol neki. Embereknel is igy van... Edesistenem.

Vigyetek a kutyaitokat folyamat orvoshoz, hadd tomkodjek oket tele gyogyszerekkel, aztam ha utana beut sz.r akkor majd alltok es néztek hogy Fifiket a semmi elvitte, mert annyira 0 immunrendszere van.

9esnek meg uzennem: LEVAN ÍRVA HOGY JOL VAN A KUTYA.

A mi kutyank eletebe 2x hanyt, az egyik ismeretlen okbol (valszeg sok csontot evett) a masik pedig hogy vacsora utan szaladgalt. Vicces lett volna ha ilyesmiert bevittem volna. Ott helyben kirohognek es elkuldenek.

2021. ápr. 15. 13:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem normális az az orvos, aki kiröhögi az aggódó páciensét. Egyébként meg a hányás hátterében állhat akármilyen komolyabb betegség is. Abban igazad van, hogy nem biztos, hogy mindig életbevágó, de lehet, hogy néha az.

Amikor orvoshoz mész, akkor az orvos nem mindig "töm tele gyógyszerekkel" és minden kutyánál más okozhatja a rosszullétet.

Köszönöm a megértést!

2021. ápr. 15. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok, azt irtam ha jol van azota akkor ne vidd! De ha nincs jol el kell vinni.

Es honnan tudod hogy gyomorrontas. Forum orvosok!!!

En se rohanok a kutyammal orvoshoz, es gyakran hany, mert gyorsan eszik. De ha a kutya hany es szarul van akkor azert illik elvinni.

2021. ápr. 15. 14:30
 14/21 anonim ***** válasza:
62%

De mit nem ertetek azon hogy egyszeri hanyas volt, es azota kint futkozik? Leirjam meg 8x hogy eljusson az agyatokig?

Leirtam: ha többször, vagy 1-2 napig is fenn all, nyilvan elkell vinni. De egyszeri akalom miatt miert kene??

Egyebkent meg egy normalis allatorvos (ahogy sima orvos is) egy hanyas miatt nem fog 6 vizsgalatot lefuttatni. Ha felhivod elmondja hogy ha ujra jelentkezik, vagy tobb napig fent all akkor beszelhettek rola.

2021. ápr. 15. 15:16
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell leírnod nyolcszor, csak ékezeteket kell használnod és illedelmesen kell beszélned. (;
2021. ápr. 15. 15:20
 16/21 A kérdező kommentje:
Jól van a kutyám, végül nem vittem el orvoshoz. Minden rendben vele. :)
2021. ápr. 15. 17:51
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
Rendben, örülök, hogy jól van! (: 💖
2021. ápr. 15. 17:55
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha nem hasznalok ekezeteket mi lesz? Nem mindenkinek van ideje geprol irogatni, a netikett alapjan meg normalis ha valaki nem hasznal.

Tudod a tiszteletet es az illedelmet ki kell erdemelni:)

Orulok hogy nem lett baja a kutyadnak. Azért figyelj oda a kovetkezo par napban a szekletere, illetve hogy hanyik e.

2021. ápr. 15. 18:05
 19/21 anonim ***** válasza:
18- as. Én telefonról írok és lám, itt vannak az ékezetek.
2021. ápr. 15. 18:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Es?:) nekem meg nezd nincs! Netikett. Tajekozodj:)
2021. ápr. 15. 19:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!