A kis tacskó kutyám 2 napja nem eszik.. Mit csináljak?
Irtad, hogy kb egy eves, en arra gondoltam rogton, hogy esetleg tuzel (vagy fog) a kiskutyus, nagylany lett belole. Vagy hiszterikus terhesseg is lehet (nem biztos, hogy magyarul igy nevezik).
Esetleg az is lehet, hogy probal illeszkedni az uj helyhez, azt irtad egy hete van nalad, de ha egy kutya ehes akkor eszik, tehat ez a feltetelezes nem allja meg a helyet.
Ahogy a tobbiek irtak, lehet a kutyatap nem jo neki.
Nem hiszem, hogy megmergeztek, akkor mashogy viselkedne, azt eszrevenned es a doki is.
Lehet csak felkapott a foldrol valamit, ami nem tett jot a gyomranak.
Akar allergia is lehet.
Szerintem varj 1 max 2 napot es ha nem javul akkor ujra doki. Addig is mindenkepp igyon vizet!!
Szegenyke nagyon sajnalom, tudom mennyire rossz erzes, mikor beteg a kutyus.:(
Parvovirus oltast megkapta?
Nem eszik napok ota es hanyt ez nem jo!!!
Lehet atmegy rajta gyorsan de gyakran ilyen hanyas-hasmenes-nem evés a legrosszabbul vegzodik. Ezert fontos a doki, hivd fel ot ujra. Fotozd le amit hanyt, es kuldd el neki, mutasd meg neki. Ilyen nyalkas barna valami jott ki belole?
Szekletet figyeld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!