Kihoztam gyepiről 5 kutyát! Ez megfelelő táp lesz nekik?
Figyelt kérdés
Van egy:
- 35kg-os kutyus: 4 db 1240g-os konzerv havonta + 9 kg száraztáp.
- két 28kg-os kutyus: 6 db 1240g-os konzerv havonta + 15 kg száraztáp.
- 20 kg-os kutyus: 2 db 1240g-os konzerv havonta + 6 kg száraztáp.
- 12 kg-os kutyus: 4 db 415g-os konzerv havonta + 3 kg száraztáp.
A száraztáp az Orlando Probiotikus tápja.
A konzerv a Bellosan.
Naponta 2 óra játék, szaladgálás mezőn, erdőn + otthon játék, tanítás.
A legfiatalabb 4 év körüli a legidősebb 7 év körüli.
4 kan 1 szuka, mind ivartalanított.
Kinti-benti tartás.
Szerintetek jó ez így?
2021. ápr. 8. 20:46
1/21 anonim válasza:
Jó.
De miért vállaltál egyszerre 5 kutyát? Mi lesz ha nem bírsz velük?
2/21 anonim válasza:
Nagyon szuper ember vagy, hogy kimentetted őket. A tápok mennyiségét nem tudom, próbáld így, és meglátod, hogy elég lesz e. Bár nekem egy kicsit kevésnek tűnik.
3/21 anonim válasza:
Sokat akart a szarka tipikus esete. Miért nem elég 1 vagy 2? ráadásul nem is kicsik , és munka is lesz velük.
4/21 anonim válasza:
Nagyon buszke vagyok rad. A kutyak neveben is koszonom! ❤️
6/21 anonim válasza:
Így 5 kutyát egyszerre bevállalni kicsit felelőtlennek tűnik nekem.
7/21 anonim válasza:
Minek ennyi konzerv? Nekem irreálisan soknak tűnik. Király hogy befogadtad őket, de ha nem bírsz velük és vissza viszed őket, akkor mond automatikusan altatható lesz, és mivel gazda adta le őket, legelölre kerülnek a listán. Felelőtlenség volt ezt így bevállalni, ha egyáltalán igaz. Bár kétlem.
8/21 anonim válasza:
A kaja az szemet, ezen kivul oke. Szerintem meg fozessel vagy barffal is meg lehetne oldani nem sokkal tobbol az etetest es akkor legalabb hust ennenek, nem 4%-os huslisztes gabonas vackokat. Vagy etess csak (minosegi!) tappal, a konzervet meg hagyd el, nem kell.
9/21 anonim válasza:
Én a főtt-nyers etetést ajánlom (persze megfelelő arányban), a tápokra csak kiegészítőként tekintek. A legjobb a természetes étel (szerintem) és hogy tudod hogy ténylegesen mit adsz neki.
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de bírok velük.
Mind nagyon jól nevelt, van amelyket még tanítani kell egy kicsit.
1 hete vannak nálam.
2021. ápr. 8. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!