Az a nélkül nem adhatsz el kutyát. A Nébihtől kell igényelni, azokat a szaporítókat akarják elkapni akik rossz körülmények között tartanak 50-100 kutyát, és csak ellető gépnek használja őket (emellett persze éves szinten hatalmas pénzt kaszálva, ami után nem adóznak).
A kedvtelésből tartott kutya kölykeinek az eladásához is ugyanúgy kérik.
#3 ez nem igaz. Csak külföldre utaztatáskor kérik (nem fogják) és magán vállalkozóktól (tenyésztő). Egy mezei Józsi bácsit akinek évi 2x ellik a szukája és semmi nélkül adja őket tovább nem fog ez érinteni. Max a nagyüzemi szapikat és a tenyésztőket, de inkább utóbbi.
Le lehet pontozni amiért nem vagyok naív, de utána olvasva magának a jogszabálynak, rájöttök, hogy egy sima belföldi szapit nem fog ez visszatartani.
Ha fel akarod tenni egy oldalra hirdetni a kutyát, már kérik, anélkül nem lehet feltenni
Miért lettem lepontozva, amikor csk annyit írtam, hogy amit a kettes felrakott, nekem nagyon tetszik?
Emberek, mi rosszat mondtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!