Milyen kisállat biztosítást kötöttetek a kutyátokra?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 10:37
11/18 anonim válasza:
Miért van mindenki lepontozva? Bár engem nem érdekel, akkor is felesleges dolog, ha tetszik a pontozóknak, ha nem.
12/18 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy hülyeség-e.
13/18 anonim válasza:
Én nem írtam hogy hülyeség, hanem normálisan válaszoltam, mégis le lettem pontozva.... :/
14/18 anonim válasza:
2 válasz van, ami valóban válasz a kérdésre, a többi arról szól, hogy miért nem kötött ilyet.
15/18 anonim válasza:
Igen, egyik az enyém. Le van pontozva. Szóval mi a tanulság? Vagy mire szeretnél kilyukadni? :D
16/18 anonim válasza:
Bocs, elszámoltam, 3, de igen, amik válasz a kérdésre, azokat nem értem én sem, miért kellett lepontozni.
17/18 anonim válasza:
Azóta is nyomják a mínuszt.
Megindokolnátok, hogy miért? Nagyon kíváncsi lennék, köszönöm az érveket! :)
18/18 anonim válasza:
Nem 3 válasz jött eddig, hanem úgy 8 (ha azt is belevesszük hogy milyet kötNE a válaszadó), mivel a "semmilyent" is válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!