Miért mondja azt XY kutyakozmetikus, hogy nem vállal spánieleket?
A kutyusom első (és számomra is első) kozmetikàjàn közölte a hölgy, hogy yorkit kellett volna vennem...
Ki érti ezeket a kozmikat. Azóta sem voltunk ott. 🤷♀️
"trimmelős fajta, és ő ezzel nem foglalkozik."
Hát az nagyon aranyos. Akkor zárja be az üzletét, mert szakmailag alkalmatlan a tevékenység a végzéséhez, a papírját meg dobja kukába, mert ezek szerint vette valahol.
Értem, tehát nem kell alapból tudnia minden kutyát nyírni. Vagy pedig rossz tapasztalata volt. Mondjuk ezesetben szerintem ismernie kéne annyira a kutyákat, hogy tudja, nem csak a fajtától függ a viselkedés.
Azért nem kérdeztem meg, mert nem akartam felesleges konfliktust. Én fizetnék, ő dolgozna, ő nem vállalja, megyek fizetek másnak. Ennyi, nem akartam belőle ügyet.
Tudom, hogy trimmelős, de ő nem az a fajta, aki szépen mászkál egész nap, kerülve a bokrokat, pocsolyákat, hanem nagyon energikus. Mászna minden bokorba, patakba, fűbe, gazba. Űgyhogy kiskorától nyírjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!