FONTOS! SÜRGŐS! Lehet valami baja a kutyámnak?
Figyelt kérdés
A kutyám 2 darab 2 cm átmérőjű steviás vagy elitrites süti darabot evett meg. 2 cm nem sok, de nem tudom hogy van -e következménye. És mégegyszer. Aki csak tud válaszoljon! Nagyon fontos lenne!#egészség #nemtudomkihansúlyoznihogymennyirefontoséssürgős
2021. ápr. 4. 20:50
11/18 anonim válasza:
1-es vagyok. Tudom, hogy a kérdező nem xilites sütit evett. Ugyanakkor sajnos tapasztaltam, hogy pl bolti sütiben annak ellenére, hogy nagy betűvel írjak rá hogy stevia, lehet benne xilit.
Szóval nem árt figyelni a kutyusra.
12/18 anonim válasza:
Ezek nem mérgezőek rá, de azért legközelebb figyeljetek oda. Elég egy kakaós sütemény is a bajhoz...
Amúgy meg ERITRIT, nem elitrit.
13/18 anonim válasza:
Menni fog a hasa. Egyszer nagymamám adott steviás sütit a kutyámnak a hátam mögött, a szüleimnél volt pár hónapig, én meg ebédre mentem át a kutyával, csak WC-re mentem ki, nem igazán értette, miért szóltam rá, hogy ne etesse azzal a kutyát, de nem adott neki többet. A kutyámnak hasmenése lett, de nagyobb baj nem történt.
14/18 anonim válasza:
11-es, a kérdező nem írta, hogy bolti süti, anyukám 2-es típusú cukorbeteg, ő steviával süt cukor helyett.
15/18 anonim válasza:
14: nem tudhattuk, hogy milyen sütiről is van szó.
Az meg nem árt, hogy jobban odafigyel a kutyusra....
16/18 anonim válasza:
Persze, csak azért írtam, mert ez az információ nem szerepel sehol. Bolti sütiben tényleg lehet más is, mentes sütit készítő cukrászdát meg lehet kérdezni, mit használnak, házi sütiben meg az ember tudja, mi van.
17/18 A kérdező kommentje:
Házi süti volt, amúgy azóta nincsen baja!
2021. máj. 29. 14:01
18/18 anonim válasza:
Akkor már nem is lesz. Örülök, hogy jól van a kutyus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!