Hányt a yorkim kétszer is, és most meg picit remeg, és fekszik. Mit tegyek? Mi lehet a baj?
1 éves a yorkim
láttam rajta hogy nem annyira jókedvű,aztán most hányt egyszer ilyen tésztát adtam neki 1 darabot,ilyen nagyobb tésztát,aztán feltettem az ágyra hogy pihenjen és az ágyra hányt. (körtét,szalámit)
nem jókedvű ,picit remeg:( mit tegyek? (nem akarok egyből állatorvoshoz futni,mert már volt olyan hogy hányt,aztán jobban lett. szerintetek nagy a baj? hogy segíthetek neki hogy jobb legyen?elmúlik? (most szólt a tesóm hogy megint hányt,és megint fekszik és picit remeg:( )
segítsetek:(
14L
köszönöm utolsó kedves vagy:)
de nem a folyadékot hányta ki. azóta voltam vele kint,játszott a labdájával,futkoztam vele,és ugatott meg morgott,aztán kapott tőlem ajándékot ilyen rágcsálnivaló kiscipőt(kutyáknak való) azt rágta és nagyon örült neki(szokásosan:)) aztán most alszik az ágyamba:) ja és kint evett egy kis füvet is!valószínű nem volt jó a gyomrának a körte(amit jó nagy darabban lenyelt,mert mindig ezt csinálja:D) aztán evett tésztát,meg szalámit..ez lehetett a baj,már volt ilyen! ugyhosz REMÉLEM már nemlesz gond(yn)
csak tudod az a baj,hogy egyböl linkelgetik az ezelőtti kérdésem,ahol annál is megjegyezték hogy adjam olyannak a kutyámat aki tudja is nevelni,nem divatból van kutyám,ez szerintem hülyeség,ha 18 alatt van a kutyatartó az csak divatbol tarthatja ugye? szánalmas,lehet hogy nem szobatiszta és az elején rontottam el,de akkoris,bele őrülnék ha oda kéne adnom valakinek,ő a mindenem,azt se tudják milyen vagyok,egyébként és a kutyámmal is,de már véleményt mondanak..utálom az ilyen embereket..mocskos szemetek..:(
utolsó tudom miről beszélsz:/
de egyébként a kutyusom jól van..és nem voltunk orvosnál.....-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!