Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a baja a kutyusomnak?

Mi lehet a baja a kutyusomnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kiskutyám 7éves yorki. Már 5 napja nagy fájdalmai vannak. Az éjszaka közepén felordít, mint amikor rálépnek egy kutyus lábára, de ő ezt egy percig folyamatosan csinálja. Utána remeg, a szíve meg majd kiugrik a helyéről. Nagy valószínűséggel a fájdalmai miatt hiperventillál is. Elvittem állatorvoshoz, egy vagyont kifizettem es annyit mondott, hogy a kutya makk egészséges. Szerintem mondanom sem kell mennyire fel vagyok háborodva, ugyanis nem tehetek meg jelenleg magamnak ekkora kiadásokat, mivel lehet már az albérletet sem tudnám kifizetni. Azért írtam ki a kérdést, hátha valakinek a kutyusával is volt már ilyen és tudja, hogy ilyenkor ki a teendő.

2021. ápr. 1. 07:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

Kétlem,hogy orvos ne vette volna észre,hogy fáj valamije a kutyádnak főleg ha annyira felordít tőle.Annyira imádom ezeket a kamu "voltunk orvosnál" történeteket.nyílván azért doktorált le,hogy te vedd észre mi a kutyád baja ne pedig ő.

Ha tényleg tudni akarod mi baja tényleg vidd el orvoshoz és ne sajnáld a pénzed.Az egészség fontosabb.

Ha fáj is valamije és nem egy rossz élmény miatti,rossz álomból kel fel így akkor az nem egy szilánk lesz.Egyhelyben fekvő kutyát nem szúr a szilánk,ha lépked rajta akkor kellene fájnia.Azt se tudjuk melyik tappancs,ha hátsó láb lehet hogy nem is tappancs hanem egy súlyosabb diszplázia.

De sok mindentől fájhat még.Húzódás,görcs,ínszalag szakadás,zúzódás,törés (akár lábujj,köröm),egy rakás dolog amit NEM fog figyelmen kívül hagyni az orvos.

2021. ápr. 2. 00:28
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Ja és persze a telefont se veszi fel.meg egyik ügyelet se,csak a gyakori segíthet! Istenem..ha van is kutyád és legalább eddig nem kamu a kérdés..hát sajnálom szegényt. :D
2021. ápr. 2. 00:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Annyira szeretem az ilyen embereket, akik mindent tudnak xd vegulis nem a tappancsa a gond. Azert hittem azt, mert emelgette, es feltem, hogy az faj neki. Kiderult, hogy epilepsziaja van es azert jonnek ra ilyen rohamok. Koszonom azoknak, akik normalisan hozza tudtak szolni🤍.
2021. ápr. 2. 10:37
 14/17 A kérdező kommentje:
11, 12 remelem csodasan erzed magad a hozzaszolasod utan. Valami nagy trauma erhetett, hogy igy belemagyarazod a sajat elkepzelesed masok eletebe 😂
2021. ápr. 2. 10:40
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
11: Állatorvosok és állatvédők nagy része nem épp azon van, hogy segítsen az állatokon. Az ember ezt tagadja mert fájdalmas tudomásul venni, de elég egy kis tapasztalat hogy észrevedd. Pénz, pénz, pénz. Üdv a valóságban.
2021. ápr. 2. 11:34
 16/17 Léna9 válasza:
58%

Nézd meg sárgul-e a bőr a hasánál.

Összehúzódások vannak? (Pl olyan mintha kakálnia kellene)

Mikor szólsz neki rád figyel vagy nem olyan aktív mint szokott?

2021. ápr. 2. 14:37
 17/17 anonim válasza:
69%

Uuuhhhh szegény kiskutya):

De legalább kiderült mi a gond. Azzal az okoskodó gyökérrel meg ne foglalkozz. Minden jót!

17L

2021. ápr. 16. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!