Milyen nevet adnátok egy yorki kölyöknek?
Figyelt kérdés
Nemsokára fogok venni egy yorkit, de még nem döntöttem el a nemét. Csak előre kigondolnék pár nevet neki, mert mért ne. Leginkább az angol neveken gondolkodtam, de a magyarok is szóba jöhetnek. Az L betűs nevek is tetszenek, alapból a Lulu nevet adtam volna neki, csak hát engem is Lucának hívnak, és ez a nevem becézése:D a Liza név is tetszett, a fiúknál a Benin vagy a Zétin gondolkoztam. Légyszi értelmes válaszokat!! Köszi♥️😁2021. márc. 31. 11:19
11/17 anonim 

válasza:

Herceg, Öcsi, Maszat, Turbó, Totó, Ginger, Winnie
12/17 anonim 

válasza:

Mi lesz a törzskönyvi neve? Ahhoz illöt szokàs adni.
Ha nincs tk, akkor meg nem yorkie. Csak valami rossz szapis keverèk. :)
13/17 anonim 

válasza:

15:10-es, nem feltétlenül adnak hasonlót hívónévnek. :-)
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8665536-a-ti..
15/17 anonim 

válasza:

Elolvastad a linkelt kérdésre a válaszokat?
16/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!! A Zeusz is nagyon jó:)
#12 még nem tudom, hogy honnan fogom venni, ezért nem tudom mi a törzskönyvi neve, de amiket szoktam látni, azokat nem szeretem
2021. ápr. 1. 09:42
17/17 anonim 

válasza:

Pajtás, Pamacs/Pamkó/Pamka/Pami :)
Stefi,
Berti
Milli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!