King charles spániel első kutyának? Tapasztalatok? Ajánljátok?
Szerintem megfelelő lenne első kutyának.
Nekem nincs, viszont tájékozódtam róla.
A szem és fül gyulladásokra, betegségekre fel kell készülni.
Nem mondanám nagyon drága kutyafajtának a mostani árakhoz képest, 120-150ezer Ft körül szerintem már tudsz venni.
Okos kutya, az alap trükköket gyorsan megtanulja de akár nehezebb dolgokat is képesek megtanulni.
Én nem mondanám nagyon ugatósnak, viszont ha megszólal a csengő egész biztos jelezni fog.
Remélem segítettem :)
Szerintem frankó kis kutya, nekem nagyon tetszik és szimpatikus.
Jól tanítható, de nem ugatós, inkább alap jelző kutya, vakkant párat a csengőre.
Szerintem nem annyira olcsó, 120-ért nem hiszem hogy találsz... Majd kérlek írd meg, milyen árakkal találkoztál, mert engem is nagyon érdekel, tervben van nálam is a beszerzése.
160 ezret mondtak ott ahol érdeklódtem, viszont láttam 70 ért is hirdetésbe, de az gondolom szaporitó. Sztem ez valahol 150 körül van mindhenhol, pedig yorki, bischon már 100-120 ért is van ugyanúgy tk-val, jó kennelből... Nekem meg bezzeg ez a fajta kell.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!