Lakásba milyen lakásőrzőt ajánlotok?
a riasztót az csak vinnyog
az kevés
attól a szomszéd alszik tovább, max csak bosszatnja kicsit
Lakásba? Lakásőrző? Nálunk van egy rendes ajtó, rendes zárral, de néha elfelejtjük bezárni és nem igazán félünk. (Bp, XVI.ker)
Megkérdezhetem, hogy merre van az a lakás?
Megkérdezheted
Vidéken van a lakás. Mélyen vidéken...
Én nem lakàsban lakom, de nálunk a "lakásőrző" az a kamera, a távfelügyeletre szóló riasztó, a nyitásérzékelők és a biztonsági ajtó. Kutya van a kertben, de semeddig nem tart kiiktatni annak, aki valóban be akar törni a házba, éppen ezért (az ő biztonsága érdekében is) lett felszerelve kamera és riasztó mindenhova.
Neked is ezt javaslom. Ha meg csak riasztónak kell a kutya, akkor a távfelügyelet lényegesen olcsóbb, mint egy "lakásőrző" fenntartása.
Egy normális bejárati ajtót nehezebben nyitnak ki, mint ahogy kiiktatják a kutyát. Ne legyél ennyire primitív. Én a kamerás rendszert ajánlom, ha van mitől tartani, ha van némi pénzed rá, nagyon fullosakat árulnak.Amennyi pénzt elvinne, annyit a kutyatartás is.
Off, de miért is nem lakásba való a roti meg a dobermann? Dehogynem. Irtó rövid szőrük van, és szeretnek a gazda mellett lenni, ott is a helyük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!