Hogyan lehetne leszoktatni erröl? Eddig nem csinált ilyet, de most miért?
kiskutyám eddig játékbol harapdált,de mostanába egy idő után eldurvul,morog és legutobb egyszer rám is ugatott :S
felvettem visszazártam a helyére ezután.hogy szoktassam le erröl? :S
2hónapos
Nekem is volt ilyen és 3-mat kopincs az orára és szolj rá dühös hangon,és egy idő után megtanulja. Nekem a kajálásnál volt ilyen és 10 éves és most csak akkor mer enni ha az mondom neki hogy ehetsz.Remélem segitetem.
*Helyesírási hibákért felelőséget nem vállalok.
Nyikkanj egyet éles hangon, és hagyd faképnél. Ne foglalkozz vele egy ideig, vondd meg tőle a figyelmed. Ha ráütsz, azzal csak azt jelzed felé, hogy ezaz, benne vagyok a játékban, buli van.
Tanulja meg, hogy a játék addig tart, amíg óvatos.
A durvább megoldás, amit a mamája csinált, mégpedig hogy ráharapott az orrára ilyenkor. Nyilván te ráharapni nem tudsz, de meg tudod úgy szorítani, hogy érzékelje, hogy ez már nem a játék része. És utána hagyd ott.
Az én állatorvosomazt javasolta, hogy ignoráljam 2 órán át. ne nézzek rá, ne szóljak hozzá akárhogy próbálja magára felhívni a figyelmet. csak az én kutyusomnak 2 óra túl kevés volt. Amikor megharapott még kiskutya korában, feléhajoltam és mégesen leszidtam. Fontos,hogy a felsötested a kutya felett legyen hogy érezze te dominálsz, te vagy az erössebb. Ezt úgy 3*4* kellet megismételnem + fél nap ignorálás, azóta nem történt ilyen. Ès ha "nyertél" ne feledd a fönöknek neked kell lenned!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!