Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehetne leszoktatni...

Hogyan lehetne leszoktatni erröl? Eddig nem csinált ilyet, de most miért?

Figyelt kérdés

kiskutyám eddig játékbol harapdált,de mostanába egy idő után eldurvul,morog és legutobb egyszer rám is ugatott :S

felvettem visszazártam a helyére ezután.hogy szoktassam le erröl? :S

2hónapos

2010. aug. 19. 15:39
 1/6 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen és 3-mat kopincs az orára és szolj rá dühös hangon,és egy idő után megtanulja. Nekem a kajálásnál volt ilyen és 10 éves és most csak akkor mer enni ha az mondom neki hogy ehetsz.Remélem segitetem.

*Helyesírási hibákért felelőséget nem vállalok.

2010. aug. 19. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
próbáltam,de csak durvábban csinálja :(
2010. aug. 19. 15:52
 3/6 Morfologus ***** válasza:
Ja, ettöl a koppingatástól az enyim is még durvább lett. Én ilyenkor rákiáltottam hogy HÉ! Majd lefektettem a földre és az egyik kezemmel a mellsö lábaba nyomtam az ujjaim (cskutyadoki :) )nekem lenyugodott tőle. próbáld meg.
2010. aug. 19. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:
megpróbálom vele,köszi :)
2010. aug. 19. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyikkanj egyet éles hangon, és hagyd faképnél. Ne foglalkozz vele egy ideig, vondd meg tőle a figyelmed. Ha ráütsz, azzal csak azt jelzed felé, hogy ezaz, benne vagyok a játékban, buli van.

Tanulja meg, hogy a játék addig tart, amíg óvatos.

A durvább megoldás, amit a mamája csinált, mégpedig hogy ráharapott az orrára ilyenkor. Nyilván te ráharapni nem tudsz, de meg tudod úgy szorítani, hogy érzékelje, hogy ez már nem a játék része. És utána hagyd ott.

2010. aug. 19. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én állatorvosomazt javasolta, hogy ignoráljam 2 órán át. ne nézzek rá, ne szóljak hozzá akárhogy próbálja magára felhívni a figyelmet. csak az én kutyusomnak 2 óra túl kevés volt. Amikor megharapott még kiskutya korában, feléhajoltam és mégesen leszidtam. Fontos,hogy a felsötested a kutya felett legyen hogy érezze te dominálsz, te vagy az erössebb. Ezt úgy 3*4* kellet megismételnem + fél nap ignorálás, azóta nem történt ilyen. Ès ha "nyertél" ne feledd a fönöknek neked kell lenned!

Üdv

2010. aug. 19. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!