Szárazsamponról vélemenyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta az eladó, hogy ez nagyon jó minőségü, akár naponta is használhatom. Tényleg így van? Mondjuk, ha naponta nem is, de hetente kifésülhetem vele a bundiját? Fehér kutyus, rengeteget játszik kint, hamar koszos lesz.2010. aug. 19. 09:49
1/10 A kérdező kommentje:
Ha utána megnyalja magát, nem árthat neki?
2010. aug. 19. 09:54
2/10 anonim válasza:
Ha állatkeresk-ben veszed nyilván nem. De a legegyszerűbb az eladótól kérdezni, nem gondolod?
3/10 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, azt mondta nagyon jó, nem árt neki, stb, de azért gonoltam megkérdezem itt is, hogy biztos legyek.
2010. aug. 19. 10:07
4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy eladó mondta már nekem, hogy a Belcando a létező legjobb kutyakaja, szóval már nem nagyon bízom meg bennük.
2010. aug. 19. 10:42
5/10 anonim válasza:
Nagyon rossz nekem is van sz@rt sem ér :S
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem használ, csak az érdekel, hogy nem ártalmas a bőrének, vagy neki, ha véltlenül belenyal?
2010. aug. 21. 18:35
7/10 anonim válasza:
Szerintem erre a gyártók is gondoltak. Nem lesz semmi baja, nyugi :)
8/10 anonim válasza:
Ugyanúgy rontja a bőr és a szőr természetes ellenállóképességét, öntisztulási képességét, mint a normál samponok, hiszen ez is oldja a koszt és a zsírt, tehát a természetes, egészséges zsírréteget is ami védi a bőrt és a szőrt. Ha naponta használod iszonyat száraz lesz a bőre, viszketni fog és ebből jön majd a vakarózás, irritáció, idegesség, szőrhullás.
Semmilyen vegyszert nem egészséges túlzásba vinni. Sztem hetente 1-nél ne használd a szárazat se gyakrabban.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, gondoltam én, hogy mégis túlzás, hogy minden nap lehet.
2010. aug. 21. 21:16
10/10 anonim válasza:
Azért vizet adj hozzá! :D
Na,de viccet félretéve, jó, de csak max hetente fürdesd vele a kutyust. Tudom, hogy az eladó azt mondta, hogy naponta is fürösztheted vele, de ő csak ezt azért mondta, hogy hamar elfogyjon és menj megint venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!