Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hab hányás, tapasztaltátok?

Hab hányás, tapasztaltátok?

Figyelt kérdés
Tegnap sétánál először észrevettem, hogy a kutyám kicsit rohan és habot hányik fel. Ma sokat dolgoztam, viszont itthon mondták, hogy megint rohant és hányt 5-6 alkalommal habot. Szerintetek ez mi? Tudom,hogy előfordul kutyáknál, de ennyiszer nem hinném, hogy normális
2021. márc. 17. 17:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, nee tényleg?? Neki nemrég lett Klitix bolhanyakörve. Leírnád, pontosan mi összefüggés volta nyakörv és eközött?? Neten nem találtam semmit
2021. márc. 17. 20:53
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

A nyakörv felhelyezését követően pár órán belül hányni kezdett séta közben, sárga habosat. Rákerestem előbb, hogy mi okozhat ilyet, kaja nem volt benne, oltásai rendben voltak, nem evett fel semmi vackot, az aktivitása nem utalt betegségre, írták valahol az allergiát, a nyakörv volt újdonság, így megnéztem az útmutatót alaposabban, ott szerepelt ez a tünet, miután levettem a kutyáról, a következő sétánál már semmi baja nem volt.

Mivel ezek gyógyszeres/vegyszeres nyakörvek, így lehetnek olyan kutyák, akiknek a szervezete nem jól reagál ezekre, tulajdonképpen gyógyszerallergiának tekinthető. Nézd meg, hogy a tiéteknek van-e részletesebb tájékoztatója, és abban írnak-e erről a tünetről. Illetve próbáld ki, hogy ha leveszed a kutyáról, javul-e az állapota. Ha jobban lesz, gyanús lehet az allergia. Mi nem nyakörvvel védekezünk, 3-at próbáltam, mindegyiknél volt valami gond, tovább nem kísérleteztem.

2021. márc. 17. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:
27%
Köszönjük, hogy leírtad a gyomorcsavarodás tüneteit, amit eddig is tudtunk. Akkor, most vidd el orvoshoz!
2021. márc. 17. 21:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Csak meg akartam kérdezni, hogy tényleg ezek azok e, mert nem nagyon megy a magyar és biztos akadtam lenni, de mivel senki nem cafolt meg gondolom jókat adott ki
2021. márc. 17. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!