Ilyen póráz megfelelő a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Ilyesmi pórázt szeretnék használni a sétáknál. Szerintetek ez jó?
Ti milyet használtok?
2010. aug. 18. 23:10
11/16 dorakindti válasza:
Nekünk van ilyen, akkor használom, ha valahol valamiért ki szeretném kötni az ebet. Sajnos már pár textil pórázt átrágott ilyen esetben, és csak azt vettem észre, hogy farkát csóválva egyszer csak ott ült mellettem és szépen nézett, büszkén, hogy ő jól megoldotta a feladatot:) Szóval lett a lánc póráz. Azt már nem rágja.
12/16 dorakindti válasza:
ja, amúgy sétához én is utálom. Arra csak a textilt szeretem.
13/16 anonim válasza:
Egy textil vagy bőrpórázt vegyél. Azok a legjobbak. :)
14/16 Akiteki válasza:
Annyi baj van ezekkel a láncokkal, hogy láncból vannak.:))
Sokszor előfordul séta közben, hogy rövidebben szeretnéd fogni a kutyát, mert pl. macskát lát vagy egy nem ismerős, esetleg barátságtalan kutya jön szemben. De még akkor is, ha át akartok menni az úttesten és fontos, hogy lábnál legyen. (persze ha még nem tanulta meg) Ilyenkor az ember feltekeri a kezére a pórázt, hogy rövidebb legyen. A láncos meg vágja a kezed ilyenkor.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat:D Meggyőztetek, inkább veszek egy textil pórázt.
2010. aug. 19. 15:06
16/16 anonim válasza:
Nekem is ilyen van (jobb fölső) középtermetű (még kölyök) kutyának. Egyáltalán nem nehéz. Azért szeretem jobban, mint a textilt vagy a bőrt, mert azokat mindig meg akarja rágni. Ezt is néha a szájába veszi, de ennek nem lesz attól semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!