Immunovet granulátum vagy a béres csepp a jobb?
Nemen mindket kutyam hanyt az immunovettol sajnos. Sokszor probaltam nekik adni. Vegul kidobtam.
A vitaminszuksegletet mindig a belsoseg fedezi!
Nalunk bejott az immunovet.
Kolyok kutyakent amikor meg nem volt eros az immunrenszere, beleivott az erdei vaddisznos dagvanyba ... minden baja lett szegenynek ... akkor kaptuk a dokitol, akkor meg tabletta formaban es segitett.
Sajnos akutyamnak valami kattja van a vaddiszno szagra es ha talal, megeszi a vaddisznoszart ... megint doki lett a vege ... akkor mar a granulatumot vettem, kilos kiszerelesben (nem volt olcso), de mar nagyon nagy a kutyam ... megint segitett.
Szoval a magam reszerol nem tudok rosszat mondani az immunovetrol ... szerintem jo cucc.
Nincs igazából semmi probléma az étkezéssel.
A kutyám szívbeteg és szeretnék neki egy megbízható immunerősítőt.
Nincs szívféreg.
Vele született szívbetegsége van.
Az Immunovet immunerősítő, a Béres csepp csak sima ásványi anyag és nyomelem keverék.
Ha ennyire beteg a kutya akkor DMG-t kell adni neki, ezt sokan forgalmazzák, a DMGuard talán most a legolcsóbb.
Én ezt adtam a beteg kutyának évekig, tényleg jó, bár nyilván csodákra nem képes, 10 évesen nem bírta tovább.
Még nem lehet észre venni rajta szerencsére.
Gyógyszereket szed reggel, este.
3 éves, nagyon fiatal még. Ezért gondoltam, hogy rásegítek az immunrendszerére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!