Nagyon szép és olyan amilyenre nevelik. A legártatlanabb és legkisebb kutya is lehet van, harapós...ha nem jól bánnak vele és épp így egy akármilyen nagy vagy harci kutya is lehet kezesbárány.
2010. aug. 18. 22:28
3/16 anonim válasza:
A rottweiler is olyan,amilyennek nevelik.Szerintem egyébként egy igen szép és értelmes kutya.
2010. aug. 18. 22:33
4/16 anonim válasza:
A környezetemben élő rotik elég vehemensek, pedig mindegyik szigorúan van tartva. Ez persze nem jelent semmit, mintegy infoként írom.
Az egyetlen barátságos közülük is csak félig rottweiler...
2010. aug. 18. 22:39
5/16 anonim válasza:
Kemény kutya és eléggé önfejű, csak a gazdájának engedelmeskedik, de csak akkor,ha a gazda kiskorában egyértelműen tudomására hozta,hogy ő a főnök. Sok rotweiler van hozzá nem értő kezekben,öreg néni,rosszalkodó gyerekek mellé nem való.Nem türelmes.Ha valaki rotweilert vesz,jó,ha kutyakiképzőbe viszi,ott hozzáértők terelgetik jó mederbe a vehemenciáját.Gazdájához feltétlen ragaszkodik,nem "elajándékozható",attól kezdve kezelhetetlen.
2010. aug. 18. 22:47
6/16 anonim válasza:
Én kettőt ismerek, az egyiket valamennyire nevelték, mégis egy vérengző fenevad, minden kutyát megölne. A másik csakúgy elvan a kertben mégis minden kutyával jól kijön. Szóval ezt a fajtát extrán biztos helyről kell venni és extrán jól nevelni de nem durván.
2010. aug. 18. 23:29
7/16 anonim válasza:
én 3 rotit ismerek
abból 2 kezesbárány. A gazdik póráz nélkül sétáltatják őket, nagyon nyugodt de magabiztos állatok. Szeretik az embereket az idegeneket is, érdeklődnek a környezetük iránt szeretik ha simogatják vakargatják őket sőt odamennek ismerkedni az emberekhez és leülnek a feneköre amíg a fülüket vakargatják. Az egyik egy egyedülálló férfié a másik családban lakik.
a 3. egy házőrzésre használt példány, tiszta őrült, ha valaki elmegy a kapu előtt majd szétszedi. Szegénykét még soha senki nem látta az utcából, hogy sétáltatták volna. Nekem nem tudom hogy de sikerült összebarátkoznom vele és bár rám is vakkantgat, de odamehetek és benyúlhatok a kerítésen megsimogatni nagyon szereti, ha a nyakát vakargatom.
Szóval szerintem nagyon jó kutyák és csak az emberi hülyeség meg nemtörődömség rontja el őket.
2010. aug. 19. 01:07
8/16 anonim válasza:
Nem tudom nekem nem nagyon tetszik !De az ízléstől függ
2010. aug. 19. 06:52
9/16 anonim válasza:
Egy gyönyörű, okos, kitartó kutya. Egynémelyik elég makacs, ezért hozzáértő gazdira van szüksége. Ha jó nevelésben részesül, akkor nagyon hálásak tudnak lenni. Igazi védelmező típus.
2010. aug. 19. 07:54
10/16 anonim válasza:
Az egyik utcabelinek van rottweilere, mellette egy közepes méretű kutyus aki megvédi :) A rottweiler még nem felnőtt de nagyon tündéri. Ezeket az állatokat nagyon sokan félreismerik, mert a h*lye gazdája rosszul neveli
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!