Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikortól tudok saját kutyát...

Mikortól tudok saját kutyát tartani?

Figyelt kérdés
Pontosítva: mikor lesz az hogy tudok venni magamnak egy kertes házat és el tudok tartani benne egy kutyát (tudom hogy az egyetem hosszúságától, a fizetésemtől és attól függ hogy hol akarok házat venni, de érdekel hogy egyes szakmákkal ez mennyi idő alatt lehetséges)

2021. márc. 14. 15:55
1 2
 1/13 anonim válasza:
81%
Hat erre a kerdesre meg akkor se lehetne valaszolni, ha pontosan ismernenk a korulmenyeket. Ezt nem lehet megvalaszolni. Megy az elet, egyetem, munka es mikor mar leszel olyan elethelyzetben, penzugyileg is, akkor ez mind megvalosul. Ez lehet akar 20 vagy 30 evesen is. Nem tudod elore megmondani.
2021. márc. 14. 16:09
 2/13 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van, de engem saját tapasztalatok/vélemények (is) érdekelnek
2021. márc. 14. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Kibérelsz egy kertes házat.

Veszel kutyaházat, játékokat, kutyatápot, edénykéket, lesz tartalék 100ezer forintod állatorvosi költségekre és már meg is van.

Kertesházbérlése helytől függően. Kisebb településen már 50ezrestől.

2 havi kaució: 100k

Szóval van 150k házbérlésre, van neked mit enni, bedzerezted a kutyának kellő dolgokat, kb 100k, van tartalék pénzed, 100k és már jöhet is a kutya.

2 havi fizetés :)

2021. márc. 14. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Pff kerdezo, erre honnan lehetne tudni a valaszt?? Megsugom, hogy nagyon keves embernek adatik meg az, hogy rogton kertes hazat vegyen, mivel azok dragak. Kiveve, ha szulok veszik, vagy valami isten hata mogotti faluban veszel, de ott meg nincs munkalehetoseg valoszinuleg.

Csak te tudhatod, hogy milyen az anyagi helyzetet, tehat erre a kerdesre nem lehet valaszolni. Ahogy latom, meg eleg fiatal lehetsz, ha egyetemben gondolkozol, de meg el sem kezdted, szoval majd alakulni fog a dolog.

De ha magambol indulok ki, akkor nekem soha nem lesz kutyam kertes hazban, mert maximum egy lakast engedhetunk meg magunknak a ferjemmel 1-2 ev mulva, azt is hitelre, sok-sok sporolassal, kb 27-29 eves korunkra, ha minden jol megy.

2021. márc. 14. 16:20
 5/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszi
2021. márc. 14. 16:25
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Budapesten sokan adnak ki lakast kutyas alberlonek !! A kutyat a akasban tartod. Ekkor a berlo tudja,h a kutyaja nem rag szet semmit vagy meg fogja venni az uj butorokat a tonkretett helyett.
2021. márc. 14. 17:25
 7/13 anonim ***** válasza:
36%

ez egy eléggé óvodás kérdés...

de az, hogy mennyi pénzt keresel, az a saját tehetségedtől, eszedtől függ, nagyban...

természetesen alkalmazottkén néhány szakma van csak, amivel értelmes pénzt lehet keresni...

egyébként a 2x 200-250 ezer körüli pénzel, nyugdíjas korodra lehet annyi pénzed, hogy valami lepukkant háznak az utolsó törlesztőjét is kinyögd Bp vonzáskörzetében

ha van eszed a pénzhez, akkor kereshetsz rendes pénzt, mint üzletember, üzletasszony

ha nincs se eszed, se végzettséged, buta vagy mint a föld még mindig elmehetsz prostinak ha kinézel valahogy, azzal is össze lehet szedni egy szép lakásra valót néhány év alatt

2021. márc. 14. 17:49
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Nekem ket sajat kutyam van, szuloknel lakok. Ok megengedtek :) igazabol semmi dolguk vele.

Nyilvan szeretik oket. De a koltsegeket, seta es minden mas nyilvan az en ktg-em.

En azert lakok itthon hogy ossze hozzak majd egy sajat hazra.

2021. márc. 14. 19:46
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
30 éves leszek idén, van egy pici kertes házikóm Budapesten, 2 munkakutyám (akik szobakutyák, csak akkor vannak kint ha itthon vagyok). Szóval ha az én példámat vesszük, kb 28 éves korodra megoldható (2 diploma, plusz egy kevés családi segítséggel).
2021. márc. 14. 19:47
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
Még annyi, hogy van tartalékom a kutyák egészségügyi problémáira (habár nem betegesek), de ha gubanc lenne sem megoldhatatlan nagyobb összeg sem állatorvosra. A havi kiadások természetesen benne vannak a költségvetésben (hús+kullancs/szívféreg védelem+edzések).
2021. márc. 14. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!