Miért nem eszik a 3 hetes kiskutyám?
Az éjjel adtam neki 12 kor tejport ahogy a dobozon van írva, azt hiszem sok volt neki és ma reggel nem evett egyáltalán, étvágytalanságal keltettem. Máskor egyből észleli a kaját.
Fel is van egykicsit pukkanva nem nagyon mozog inkább alszik.
Aggódjak? mit tudnék neki segíteni?
Éves után kakilt. De kicsit furcsa hogy az éjjel óta nem eszik. Vagy csak szimplán nem éhes? Segítsetek.
Egy kérdést tettem ki hogy segítsen olyan valaki aki ért hozzá, hogyha nem tudsz segíteni kedves utolsó akkor tarsd meg magadnak a kötekedős válaszaidat mert nem ide valók.
Más nem tenné meg amit én teszek minden nap és éjszaka, minden 3 órában felkelni es kutyát etetni + reggel 7 tol suli. Nem én akartam, de ha még találtam eldobva, pungaba kötve, hallottam segítséget kérni nem tudtam elmenni mellette, mint gondolom egy olyan fajta mint te.
Ne ítélkezz másfelett, senki nem születik olyan " tudással" mint te kedves utolsó. Isten aldjon!
Hidd el, nem te vagy az egyetlen, aki megteszi.
De más, ha már ezt megteszi, akkor orvoshoz is viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!