Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszik a 3 hetes...

Miért nem eszik a 3 hetes kiskutyám?

Figyelt kérdés

Az éjjel adtam neki 12 kor tejport ahogy a dobozon van írva, azt hiszem sok volt neki és ma reggel nem evett egyáltalán, étvágytalanságal keltettem. Máskor egyből észleli a kaját.

Fel is van egykicsit pukkanva nem nagyon mozog inkább alszik.

Aggódjak? mit tudnék neki segíteni?

Éves után kakilt. De kicsit furcsa hogy az éjjel óta nem eszik. Vagy csak szimplán nem éhes? Segítsetek.

2021. márc. 13. 08:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Félek hogy rosszabbat teszek vele, már írtam az orvosnak de nem válaszol.
2021. márc. 13. 11:16
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
Az orvost hívd ne írj így hétvégén. Akár másik ügyeletest is. Akár 20-at. Ezek szerint még mindig puffadt szegény, nehogy gyomorcsavar legyen.
2021. márc. 13. 11:24
 13/24 anonim ***** válasza:
36%
Hívjál dokit hozzá, ez nem normális, meg fog halni, ha tovább húzod az időt !!!!
2021. márc. 13. 11:40
 14/24 A kérdező kommentje:
Adtam neki 20ml tejet. Evett, jó étvágya volt. Éves után kell hagyni pihenni vagy kell sétáljon? Én először nevelek így kiskutyát és nem tudom mit hogyan. Olvastam azt is hogy kell pihenjen és azt is hogy nem.
2021. márc. 13. 11:53
 15/24 anonim ***** válasza:
17%
Neked nem való egy kisállat. Nem tudsz róla megfelelően gondoskodni
2021. márc. 13. 12:09
 16/24 A kérdező kommentje:

Egy kérdést tettem ki hogy segítsen olyan valaki aki ért hozzá, hogyha nem tudsz segíteni kedves utolsó akkor tarsd meg magadnak a kötekedős válaszaidat mert nem ide valók.

Más nem tenné meg amit én teszek minden nap és éjszaka, minden 3 órában felkelni es kutyát etetni + reggel 7 tol suli. Nem én akartam, de ha még találtam eldobva, pungaba kötve, hallottam segítséget kérni nem tudtam elmenni mellette, mint gondolom egy olyan fajta mint te.

Ne ítélkezz másfelett, senki nem születik olyan " tudással" mint te kedves utolsó. Isten aldjon!

2021. márc. 13. 12:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nedves ronggyal törölgeted evés után a nemi szerve/feneke környékét? Az ingerli kakilásra pisilésre. Nagyon fontos!
2021. márc. 13. 12:49
 18/24 A kérdező kommentje:
Persze hogy törlöm. De már magától pisil és kakil is.
2021. márc. 13. 12:59
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Hidd el, nem te vagy az egyetlen, aki megteszi.

De más, ha már ezt megteszi, akkor orvoshoz is viszi.

2021. márc. 13. 13:59
 20/24 A kérdező kommentje:
És honnan tudod hogy nem vittem? Drága
2021. márc. 13. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!