S. O. S.! A kutyusom hány. De miért?
Yorkim ma hajnalban hányt, aztán délelőtt is egyszer, most pedig kb fél órája megint. Ilyen fehéres mint a tej, habzik és nyúlós. Széklete van, viszont nagyon szúrós szagú. Nagyon megijedtem és félek. Mi lehet a baj?
A kedve jó, játszik és eszik is!
Esetleg az nem jutott eszedbe, hogy orvoshoz vidd?
Hobbi állatorvosok nem nagyon fognak tudni neked segíteni.
A kullancsot én nem zárnám ki!!
Az állatorvosomhoz naponta kerül be kullancs csípte babáziás kutya,ugyanis hogy ilyen hülye idő van a kullancsok nm pusztulnak el még télen se, az én kutyám babéziás lett januárban!!
Ahány kutya annyi féle reakció!
Párom németjuhásza levert volt,nem evett csak feküdt, eredmény: babézia 3 napos injekció kúra!
Az én boxerem,evett játszott minden rendben volt,és ő kölyök kora óta olyan hogy eszik elkezd szaladni,megint visszamegy enni,és az ugrálásba vissza vissza büfizte hányta a kaját, épp kötelező veszettség ellenire vittem,mikor a párom mondta a dokinak,hogy nézze már meg mert a mai nap 3szor is hányt, de evett jó kedve volt minden oké volt,még láza se volt,ami szintén tünet!
Irány az ultrahang méhe meg volt nagyobbodva körülbelül 4.napja volt fertőzött,szintén 3 napos injekció kúra!!
Mérd meg a lázát esetleg, de én nagyon kullancsra gyanakszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!