Szerintetek még ugye időben vettem észre?
Figyelt kérdés
Ma délbem simogatom a kutyusunkat s észrevettem, hogy van benne egy kullancs ami éppen az a fehér csíkos babéziás típus.
Viszont a kullancs nemvolt megszíva vérrel éppenhogy a csápja volt benne csak.
2021. márc. 7. 19:32
1/7 anonim válasza:
Én azért felhíbnám az orvost. Főleg ha nem véditek kullancs ellen a kutyát. Az én kutyám volt babéziás, nem egy jó élmény.
2/7 anonim válasza:
Figyeld a kutya viselkedeset, es barmilyen eddigiektol eltero viselkedesnel keresd fel az orvost. Pl. Bagyadt, fekszik, hany, etvagytalan, vizet sem iszik, barnas a pisi.
Felesleges most hivni a dokit, mert ugyanezt fogja tanacsolni.
Volt babezias nalunk is egyszer egy kutya, Kiltix nyakorv ellenere, de par szuri es jobban is lett, pedig mar barnasat pisilt es eleg rosszul volt.
3/7 anonim válasza:
Annyit tehetsz, figyeled a kutyádat most1-2 hétig.
Bármi változás a viselkedésében jelzés lehet, hogy megfertőződött.
Találomra imizolt nem igazán adnak be az orvosok.
4/7 A kérdező kommentje:
2021. márc. 7. 19:46
5/7 anonim válasza:
Ha nem volt megszívva, akkor 99,999% hogy nem lesz semmi baj.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen mindjárt kivettem!
2021. márc. 7. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!