Mekkora egy közepes-nagytestű kutya? Milyen fajták tartoznak ide?
Figyelt kérdés
Több menhelyen látom leírva, hogy közepes-nagy az adott kutya. Milyen fajtákat mondanátok példának közepes-nagytestűnek?2021. márc. 5. 19:36
1/4 anonim válasza:
Bobtail
Németjuhász
Bernáthegyi
Csau Csau
stb.
3/4 anonim válasza:
Ezt így nem igazán lehet szerintem megmondani hogy a szubjektív "közepes-nagy" kifejezés éppen annak a fejében mit jelentett aki leírta. Alapból, mi a nagy? A kaukázusi, a kangal meg a boerboel méret? Mert azok mellett szerintem gyakorlatilag bármi közepesnek, vagy közepesen nagynak mondható.
De a kérdést józan paraszti ésszel megközelítve szerintem ezt látván hogy "közepes-nagytestű" arra kell gondolni hogy valahol a puli és a németjuhász között lesz méretben a kutya.
4/4 anonim válasza:
Én mindig a spotonokból indulok ki.
Ami határeset, az lesz a "kisközepes" meg a "középnagy".
<4kg: mini
4-10kg: kicsi
10-25kg: közepes
25-40kg: nagy
40+: óriás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!