Maszkban kell kutyát sétáltatni?
Szabadtéren és mindenhol kötelező a maszk
1.Most én ha elszeretnék menni simán,sétálni,mozogni,futni biciklizni és kutyát sétáltatni mindenhol kell hordani ?
2.Bármilyen maszk jó vagy tényleg meg kell venni a ppf2
3. Fressnapf, állatkereskedések is zárva lesznek?
4.az emberek ügye nem fognak megint felvásárolni tömegével? Csak nem lesz ennyi hülye mert a bolt ugyan úgy nyitva lesznek
Én 7300 fős városban lakom, itt vannak akik hordják a maszkot az utcán viszont nincs rászólva arra, aki nem. A szomszédos város ahova kutyasuliba járunk 30.000 fős, ott viszont nagyon figyelnek a maszkra ha zöld övezeten kívül vagy, folyamat jár a rendőr. Nem tudom merre laksz de kicsit gyanús az, hogy egy 40.000 fős városban nincs aki rászóljon az emberekre. Minél nagyobb a lakosság, annál jobban figyelnek, mivel annál nagyobb az esélye a megbetegedésnek.
Igen, hivatalosan kötelező. De megtapasztalta már mindenki, hogy a HIVATALOS és a VALÓSÁG mennyire nem függ össze...
Papíron - mint tudjuk - a magyar állampolgároknak arany életük van, minden fasza, stb, stb...
Úgyhogy nem pánikolok a rendeletek végett, eddig vagy visszavonták, vagy rákontrázott a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!