Mi baja lehet a kiskutyámnak?
Figyelt kérdés
Van egy Shi-tzu Bologneise keverékem szuka 9 éves és ma narancssárgát hányt utána pedig fehér habosat. Egésznap csak feküdni akar. Inni iszik enni nem nagyon mi baja lehet?2021. márc. 3. 12:59
11/14 anonim válasza:
Sok minden lehet, de ha valami komoly akkor 10.-én már a sírját áshatod.
Az állatorvosok általában adnak részletfizetési lehetőséget. A pénz semmiképpen nem lehet az élet akadálya, ha már állatot tartunk akkor nem szabad hogy ezen múljon az élete. Így vagy úgy, de meg kell oldani.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat csak ennyi érdekelt nem kéne meg szólni szerintem senkit mert igyis énvagyok az egyetlen akit érdekelt ez a kutya és nem a pénz nem számítana de nem tudok iskola közben pénzt keresni és megteszek amit tudok senki sem mondta hogy nem lesz kezeltetve csak addig kérdeztem míg nem szerzek valahonnan pénzt mintha mindenki olyan okos lenne egy gyerek vagyok nem azt várom hogy a fízetésem kapjam hanem a csöves 40 ezer forintomat.
2021. márc. 3. 13:26
13/14 anonim válasza:
Annyit tehetsz, figyeled a kutyát. Ha nem fog többet hányni, akkor víz legyen neki. Ma ne adj enni neki, holnap pedig ha tudsz, főzz rizst , nagyon-nagyon megfőzve és egy kevés csirkehúst hozzá.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokkal jobban van
2021. márc. 3. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!