Mit tegyek abban az esetben, ha a kutyafuttatóban a kutyám mindenkihez odamegy?
Egyre ritkábban járok oda, mert az emberek ellenségesek, amikor meglátják, hogy staffim van. Ha pedig sikerül nagy ritkán összehaverkodnia egy kutyussal, akkor a kutyám nagyon pofátlan lesz, és akárhány ember / kutya van a futiban, odamegy, szétnyalja őket, és felugrál, sír örömében.
Önmagában nem egy rossz dolog, de az embereket irritálja, hogy a kutyám levakarhatatlan módon dörgölőzik, nyalogat.
Nyilván egy kutyafuttatóban ezzel számolni kéne, de nagyon ellenségesek az emberek, többször eljöttem már emiatt onnan.
Én szeretném, ha a kutyám boldogan futkározna más kutyákkal, ha nem is gyakran, de azért hetente biztos örülne neki.
Azt hittem kinövi, de nem, pedig már 2 éves.
Az a baj, hogy nagyon ritkán találkozik kutyákkal testközelből. Az emberek nem hagyják, inkább elrohannak a futtatóból, minthogy eloszlassák a sztereotípiájukat, mert csőlátásúak.
Esélyem sem volt mostanában lenevelni erről, gondolom ha pár hét múlva hajlandó lesz egyvalaki a futiban maradni, nem lesz elég ahhoz, hogy leneveljem.
Ez engem is baromira idegesitene, ez azert nem az a kategoria, amit elturnek egy idegen kutyatol.
Nevelni kell, nem arra varni, hogy majd kinovi (??).
Nyugodtan lehet menni kutyaiskolaba peldaul, vagy olyan trenert hivni, aki el tudja hozni a sajat kutyajat es igy gyakorolni, stb stb.
Rendszeresen járunk kutyasuliba. Az oktató azt mondta, hogy a kutyát nem lehet erről lenevelni, mert örömében csinálja. Azt mondta, hogy hagyjam rá, majd megunja. Rám nem ugrál 1 éves kora óta, mert nem váltott ki belőlem semmilyen reakciót a viselkedése, és mivel nem ért el vele semmit, így nem is cseszeget.
Másokat igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!