Miért alszik a párnám felén a kutyám?
Kb 1 éve van itt, most 5 éves, mentett kutya. Nem olyan régen, kb 1-másfél hónapja kezdte, hogy este egy ideig ott alszik, a fele párnámon. Aztán éjszakára átvonul apukámhoz, de hajnalban visszajön hozzám, felugrik, és pont a párnám felét elfoglalja. Nappal nem, akkor az ágyam közepénél vagy végén, esetleg a parkettán van. Este sem megy a lábamhoz, ágyam végére, pedig több a hely. Csak és kizárólag fele-fele van nála. Este lefekszek, apukám még gépezik, a kutya jön hozzám, és addig fel sem ugrik, amíg arrébb nem megyek, hogy őt is odaengedjem.
Engem nem zavar, szeretem ölelgetni és simizni, nyomorogni se nyomorgok, bár kissé szűkösen vagyunk úgy. Csak furcsállom, hogy jött ez nála. Én nem invitáltam, hogy konkrétan odajöjjön, vagy ugorjon fel hozzám, jött magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!