Utcáról befogadott, kb 1.5 éves szuka kutyus. Még ivaros, de tavasszal lesz ivartalanítva. Eddig szépen végezte a dolgát séta közben pórázon is, póráz nélkül az udvaron is, de most úgy adódott, hogy rossz a kerítés, nem tudjuk elengedni az udvaron, csak pórázzal tudunk az udvarra is kimenni. 1-2óra kint lét alatt sem hajlandó kint végezni a dolgát, de ahogy bemegyünk egyből oda csinál a padlóra.
2 hónapja van nálunk, már szobatiszta volt amikor találtuk.
2021. febr. 25. 20:21
2/11 anonim válasza:
2 órát a kertben állsz vele vagy mentek is valahová?
2021. febr. 25. 20:25
3/11 anonim válasza:
Emberi tulajdonsággal rendelkező különleges kiskutyus lehet,na persze a kutyákban több emberi tulajdonság is van,de ő neki még úgylátszik ezeken kívül is van egy pluszban.Szerintem ugyanolyan szégyenlős mint az ember lenne,ha nyilvánosan kellene elvégeznie a dolgát,mert nem tudhatja hogy éppen kijöhet arra,ki láthatja meg őtet.
2021. febr. 25. 20:27
4/11 anonim válasza:
Örülj neki, legalább nem kell felszedegetni utána az utcán. Ha meg az a féle sétáltató vagy, aki ott hagyja, akkor most azt kapod, amit érdemelsz. Ha nem, akkor ez persze nem vevendő magadra.
2021. febr. 25. 20:35
5/11 anonim válasza:
Önmagában butaság amit a hármas ír, viszont valóban lehet, hogy megszokta a póráz nélküli dologvégzést, és így most fura neki. Próbáld meg elengedni és figyelj rá hogy ne szökjön ki. Amikor pedig becsinál a házba szidd le, hogy tudja, hogy rosszat csinált.
2021. febr. 25. 20:36
6/11 anonim válasza:
Szerintem megzavarta hogy pórázzal kell menni az udvaron is. Mintha elvetted volna a területét, mert eddig csak idegen terepen volt rajta póráz. Hívásra visszajön? Ha engedelmes akkor az udvaron elengedheted.
2021. febr. 25. 20:37
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem mindig jön vissza hívásra, ezért sem merjük elengedni.
Sétálunk vele a kertben is, szerencsére elég nagy a kert, de úgy tűnik mégsem elég neki. Utcán ha sétálunk ott elvégzi a dolgát, de sok a kóbor kutya, ha egyedül vagyok nem tudom elvinni sétálni, ezért kellene megoldani az udvaron is.
Természetesen mindig felszedjük utána a kupacot, nem is értem ez hogy merült fel.
2021. febr. 25. 20:45
8/11 anonim válasza:
5.:Egy kutyában rengeteg érzelem van,több is mint sok emberben.Van bennük olyan érzés is hogy szégyenérzet.Jó ez nem megszokott a dolga végzésénél,de attól még nem kell egy kalap alá venni őket,amint írtam,ő lehet hogy különleges kutyus.Ez mitől butaság?Ez nem csak neked szól,de köszönöm mindenkinek aki hozzájárult a lenullázásomhoz.Mert mások mindent adottnak vesznek,én ezzel szemben akkor is lehetségesnek tartom.
2021. febr. 25. 20:56
9/11 anonim válasza:
Rakjatok rá hosszabb pórázt, ha nem akartok erre beruházni, egy szárítókötél és karabíner kombó is megteszi, kicsit nagyobb lesz a szabadságérzete, de nem tud elfutni.
2021. febr. 25. 21:19
10/11 anonim válasza:
Az is egy megoldás, ha ásol egy nagy, függőleges falú gödröt a kertedben, ami elég mély ahhoz, hogy ne tudjon kijönni belőle a kutya. Ebbe szabadon kiteheted, nem kell póráz és annyit piszkíthat bele, amennyit akar. Ahogy kész a kerítés, úgyis beássátok a gödröt a kakóval együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!