Barfosok! Megéri megvenni a zöldség/gyümölcs keverékeket? Tényleg annyira jók? Melyik jobb? Melyiket ajánljátok?
Eddig vagy több fajta zöldséget/gyümölcsöt lereszeltem, majd zacskóban (visszazárható) betettem vagy lepürésítettem és fagyasztottam. Az előbbi hamar büdösödött, míg az utóbbi macerás (legalábbis annyit pürésíteni amennyi a jégkocka tartóba elég)
Ezeket néztem:
A kérdés nem a főzésre irányult, hiszen nyersetetésnél a zöldséget sem főzzük meg... nem is arra voltam kiváncsi hogy drágák... és nem is a friss gyümölcs zöldségre voltam kiváncsi... reszelni meg pürésíteni azért kell mert úgy könnyebben emészti és többet használ fel belőle.
Kérem olyan válaszoljon aki tud érdemben választ adni, köszönöm
A szárított zöldségek jók.
Én friss zöldséget szoktam aprítani, és hozzá porciozom az adaghoz. De nem mindig sikerül eleget vennem, ilyenkor előkerül a szárított zöldség.
Hátránya : drága
Előnye :a kutya imádja, kényelmes, és egymillió évig eltartható.
Langyos víz hatására megdagad, puhul.
Nekünk mindig van itthon tarcsiba. (Farkaskonyha Zoldike vagy Quebeck Barf leves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!