Szerintetek meddig várjak? (Etetés, többi lent)
Szóval a helyzet az, hogy amióta nálam van a kutyus, másfél hete, (egyébként 2 hónapos), nagyon keveset eszik a tápból, van olyan nap mikor szinte semmit. Most már kezdem azt gondolni, hogy le kell cserélnem! (Mármint a tápot!!! :-))
Természetesen úgy csináltam ahogy kell: 10-15 perc, ha nem eszi kaja el, legközelebb ugyanígy, de már nagyon bánt, hogy nem lakik jól soha! :-(
Kölyökkutyák, ha egyedül vannak, hajlamosak eljátszani az etetést. Add neki a szokott időben napi 3x, ahogy kell. Ha nem eszi meg, elveszed, legközelebb megint teljes adagot kap. Egyik kutya sem hülye, hogy éhes maradjon. Ha 3 nap múlva nem nyalja tisztára a tányért, vidd orvoshoz.
Két evés közben nincs nasi, nincs jutalomfalat. És ne váltogasd a kaját, mindig ugyanazt kapja.
Kölyök tápot vettem, be is áztattam, (húslébe, vízbe, vagy pöri szaftot kevertem hozzá) de sajnos egyik sem vált be.
Mindig időben 3-szor kap enni, a levet lelefetyeli róla, de a tápból csak pár szemet eszik, megy a kukába, és így tovább... Ezt most már egy jó pár napja játsszuk, kicsit kezdek aggódni, mondjuk amúgy jól van, játszik, nem nyüglődik, csak szerintem baromi kevés az a tápanyag ami így a szervezetébe jut. Mellette nem kap semmit, direkt ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!