A Dog Chow Junior jó táp egy 9 hetes németjuhász kölyöknek?
emellé kell neki plussz vitamint adni? egyáltalán mit érdemes neki adni enni a tápon kívül? milyen házi kaját ehet meg ?
köszi mindenkinek
Nem rossz táp, sokaknak bejön, nekem annyira nem jött be.
Nem kell mellé semmit adni, minden benne van ami a kölyöknek kell. Esetleg játhatsz vele olyat hogy néha nem a tálból kapja a tápot, hanem kiszórod neki a fűre hogy keresse meg. Ez erősíti a táplálék iránti tiszteletét, és így legalább kiéli a keresési ösztönét is.
Német juhász kölyök kutyám van most 6 hónapos!Sokféle tápot kipróbáltam neki végül nekünk a Dog Chow vált be!Pulykás-rizses,bárányos-rizses,almás-bárányos mindegyik jó!
Én szoktam neki főzni időnként (hetente 2x)húst rizzsel,répával!2-3 hetente 1 tojás sárgáját is kap!Kiegészítés képen pedig kúra szerűen ízület erősítőt!
Csirkenyakat,zúzát,vagy néha az állateledeles boltba fagyasztott kacsanyakat meg egyéb ilyen dolgokat!
A tojásból azért csak a sárgáját adom neki mert az állatorvosunk azt mondta hogy azt adjam!:)
Itt 5 és fél hónapos a kutyum!:) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!