Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya egyensúly kibillenés,...

Kutya egyensúly kibillenés, szédülés mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Öreg kutya, de eddig minden gond nélkül sétált, szaladt, ásott. Most is sétál, de ha pl megrázza a fejét vagy hirtelen visszafordul szimatolni, azt látom, hogy megbillen oldalra, egyszer egy el is esett.

Mindenképp elviszem dokihoz, de szeretnék megnyugodni, hogy nincs-e komoly baja, talán csak az, hogy idős, esetleg a front, nem tudom.

Plusz a hátsó lába már kb 1-2 éve elkezdett remegni, amikor sokat sétál, akkor láttam, amikor szimatolt és nem állt stabilan. Arra zöldkagylóport kapott, enyhült is, csak nem tudom, nincs-e összefüggés.

2021. febr. 16. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Öreg már, végelgyengülés tünetei. El kellene lehet altatni, hogy ne szenvedjen tovább.
2021. febr. 17. 00:14
 12/13 A kérdező kommentje:

Most jöttünk meg dokitól, vestibularis szindrómája van. Kapott injekciót, gyógyszereket.

Elvileg egy hét alatt lezajlik.

De most is szegénykém evés közben elég volt, hogy megdöntötte oldalra a fejét, hogy kiszedje a falatot és összeesett 😭

2021. febr. 17. 11:14
 13/13 anonim válasza:

Szegénykém :(

Jobbulást neki!!!

2021. aug. 16. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!