Azok az emberek mit éreznek, akik ri***cnak becézik a kutyájukat, meg nemiszervekre utaló neveken?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 07:22
11/16 anonim válasza:
Én úgy szoktam simizni-dögönyözni a kutyámat, hogy "te naaagy, ronda, büdös dööög"
Nagyon szeretetteljes hangsúlyban :)
Imádja, rendesen vigyorog közben, és bociszemekkel bámul ha abbahagyom
12/16 anonim válasza:
Én is "sértegetem" a macskáimat ha pimaszkodnak, de csak játékból és szeretetből. Ők is tudják, hogy húzom őket, játékosak lesznek tőle :D
Ha haragszom rájuk, a teljes nevük hangzik el és egy alapos fejmosás. Egyértelműen jobban szeretik az első variációt :)
13/16 anonim válasza:
Nekem elég volt egyszer azt mondani az egyik macskának, hogy tökfej és megsértődött 😂
Úgyhogy általában csak bundásördögnek meg gyönyörű szép ronda mucsoknak hívom őket. Meg ciculi-miculinak, nadrágoscicának, pici rózsaszín nózinak😄🐾❤️
14/16 anonim válasza:
Én inkább attól kapok hülyét, mikor "manócskáknak", "édes pici lelkek"-nek, meg ilyeneknek hívják őket. :P
16/16 anonim válasza:
Az enyém kisfiú és pöcsikézni szoktam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!