Különleges kutya nevek?
Különleges és szép kutya neveket keresek. Tudtok ajánlani?
A kutyus fajtája border collie lesz. Kan és szuka nevek is jöhetnek még nem döntöttem a nemét illetően.
A másik kutyám neve Csibész jó lenne ha passzolna hozzá ,de ez nem feltétlenül szükséges.
Nem tucat neveket keresek ( tudom a Csibész az )
Lehet,hogy nem is lesz szükségem névre,mert a törzskönyvi neve tetszeni fog,de ha nem tetszene szeretnék neki hívó nevet :)
Az is fontos,hogy becézhető legyen :)
Előre is köszönöm az ötleteket.
De mi számít neked különlegesnek? Egy külföldi egyedi hangzású bármilyen név? Vagy jelentésében legyen különleges? Jó lenne néhány támpont.
Nekünk pl a második kutyánk meghalt. Stella volt a neve, aminek a jelentése csillag, ezért az őt követő kutyák, csillagokkal/égi jelenségekkel kapcsolatos nevet kaptak, amik így különlegessé váltak. Számodra mi tesz különlegessé egy nevet?
A külföldi nevek is tetszenek és azok is amelyeknek jelentésük van :)
3-as nem azt kértem,hogy döntsétek el,hogy mi legyen a neve :D név ötleteket kértem,már van pár ötletem,de hátha valaki tud ajánlani valami nagyon jót.
Képzelheted milyen kutya tartó lehetek ha nem szaporítótól vásárolok 40 ezerért kiskutyát hanem tenyésztőtől több száz ezerért ;) nálam a kutyák szeretetben élnek és mindenük meg van.
Kulonleges? :)))
- Csang 張
- Liu 劉
- Csen 陳
- Jang 楊 ... ezek voltak idaig a vezetek nevek ...
... most lassuk a keresztneveket:
- Mej 美 (Gyönyörű), Hua 华 (Virág), Feng 凤 (Főnix), Huan 环 (Gyűrű), Jin 银 (Ezüst), Yan 艳 (Csábos). A női neveknél gyakran találkozunk megkettőzött szavakkal, mint például a Hsziu-hsziu 秀秀 (Szépséges), vagy Li-li 丽丽 (Gyönyörű) ... ha lanyrol van szo
- Sao-cu 绍祖 (Becsületet szerez az ősöknek), Csen-pang 镇邦 (Megfiatalítja az országot), Kang 钢 (Acél), Cse-csien 志堅 (Rendíthetetlen lelkierő), Csin-szung 劲松 (Erős fenyő) ... fiuk eseteben
:))) remelem eleg kulonlegesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!