Séta közben a kutyám felnyalta a sót, amivel a jeget szokták leönteni, hogy ne csússzon. Lehet baja?
Figyelt kérdés
nem sokat, de nyalt fel belőle. Aggódom...2021. febr. 12. 17:16
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem, ha háztartási só, akkor max a hasa fáj tőle. Figyeld őt és ha furcsán viselkedik, bágyadt akkor vidd el egy dokihoz.
2/10 anonim válasza:
Szomjas lesz, figyelj, hogy legyen vize. :)
3/10 anonim válasza:
Biztos be volt sózva, mert sétálni vitted..
4/10 anonim válasza:
Ha van állatorvosod, hívd fel azért (2-es voltam), ha nincs, tudok adni telefonszámot (Bp x ker-ben vannak, de telefonos tanácsot is adnak, nagyon lelkiismeretesek, értik a dolguk, ma is rendelnek 8-ig)
5/10 anonim válasza:
Én nemrég láttam egy posztot amiben a kutya sót nyalt fel, olyan szinten tönkre tette az emésztőrendszerét, hogy sugárban fosott vért, alig tudták megmenteni, nagyon hamar leromlott az állapota.
6/10 anonim válasza:
2-4 vagyok megint. Utána olvastam...gáz. Nagy mennyiségben halálos is lehet :( Hívd az orvost, és szerintem etesd, itasd, hogy híguljon.
7/10 anonim válasza:
Arra is figyelj, hogy a talpát kimarhatja.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! megetetem, megnézzük mi lesz
2021. febr. 12. 18:46
9/10 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mi lett, végül túlélte a kutyus?
10/10 A kérdező kommentje:
Persze, teljesen jól van! Köszönöm hogy megkérdezted
2021. márc. 7. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!