Behozzam a kutyámat a hideg elől?
Van egy 9 hetes, 5 kilós kölyök kutyám.
Láttam hogy most hétvégén akár -8, -9 fok is lehet esténként.
Szerintetek be kéne hozni, vagy ezt a hideget is kibírja odakint?
Köszönöm a válaszokat!
Egy 9 hetes kutyát nem hagyok kinn csak úgy éjjelre...
Milyen fajta?
Kölyökként ajánlatos bevinni a kutyát főleg télen.Ha olyan fajta amelyik bírja a kint létet akkor nagyobb korában kint lehet éjszaka is.
De nemkölyökként!
Fekudj ki melle es ha nem fazol egesz ejjel meg napal,akkor eljetek a kertben. A hazat meg add ki olyan ak,aki normalis....
Vidd be mindenkeop vagy vidd vissza annak,akitol vetted. Inkabb,minth fagyhalalban meghsljon a babakutya. ......
#7 Értem hogy unalmas az életed és ezért másokat próbálsz szapulni, de annak nem itt van a helye.
Az értelmes válaszolónknak...
#1 Stafi keverék a kutya.
A kutyát be hoztam volna eleve, csak van egy nagy kutyánk, és annyira össze szoktak, hogy szemmel láthatóan szomorú amikor nem együtt vannak.
Köszönöm a válaszokat. Viszont még afelől érdeklődnék, hogy mi a véleményetek a kutyaház fűtésről? Láttam fűtő lapokat és fűtő szálakat kutya házba. Valakinek van erről tapasztalata?
mindenféle képpen bevinném kölyökként
nálunk egy zsák van megtönve szalmával + egy jól szigetelt kutyaház és a kutya nem fázik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!