Legjobb kutya gyerek mellé?
7! "Nincs jobb, mint kutya mellett felnőni..." Beteges!!!
Kedves 14#!
Mit keresel egyáltalán ebben a kategóriában,ha kutya gyűlölő vagy??!!
Sztem gyerek függő,hogy milyen kutyát válassz. Én megnéztem,h viselkedik a gyerekem más állatokkal. Természetesen neveltem,nem bántjuk a növényeket és állatokat ,mert az fáj nekik stb stb... De anyukám kutyájat folyton "kínozta" 3-4 évesen. Kergette,húzta,vonta volna,ami a kutyának nem tetszett természetesen. Nem bántotta a fiamat(máltai selyem),de akkor és ott ,rájöttem,nekünk még nem való kutya,pedig már én is nagyon szerettem volna egy bentit. 9 éves volt,mikor már azt láttam,h oké,jöhet. Ekkor lett egy német dogunk. Természetesen már a fiam is tudott addigra szépen és szeretetteljesen nyúlni egy állat felé. Azóta eltelt 5 év és nem bánom,hogy vártunk,mert sok sok kellemetlen perctől megvédtem mindannyiunkat. A fiammal nem kellett "veszekedni" h ne nyúzza a kutyát. Szerintem először a gyereked viselkedését tapasztald ki. Ettől függetlenül,lehet,hogy a te gyereked szöges ellentéte viselkedésileg az enyémnek,de nem árt megnézni,meddig megy el a játék hevében. Ha meg mindenképpen szeretnétek kutyát,akkor mindenképpen vmi halál nyugodt fajtát válasszatok. Most még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!