Valaki tud ajánlani alacsony (max 15%) fehérjetartalmú jutalomfalatot kutyának?
Hát ugye a jutalomfalatok, azok általában szárított húsból készülnek...
A szárított húsoknak pedig mindig magasabb a fehérjetartalma, százalékosan, hiszen 70% körüli folyadék eltűnik belőlük, a nyers állapotukhoz képest.
Viszont ettől mennyiségileg nem lesz több a fehérje, csak százalékosan. Szóval nem árt jobban a vesének, ha rendesen iszik is a kutya...
Ugyanakkor, hogy a kérdésre is válaszoljak, mindenképpen nézz szét a NEM szárított hús jutifalatok között, ha mindenképpen ilyet akarsz... Viszont nem biztos, hogy túl sok egészségeset találsz.
Én ezt találtam: [link]
Ebben “kereken” 15% a fehérje.
Köszönöm a válaszokat!
Párat találtam már, ráadásul funkcionálisak, amivel reggel-délután játszunk, amit ebéd után kap, estére keresek már csak neki 🙂 De akkor lehet engedélyezek valami magasabb fehérjetartalmút, pl. Dr. Claudersnek vannak szimpatikus húsos filécsíkjai. De megnézem az ajánlottakat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!