Mit csináljak? 1éves szuka kutyám furán viselkedik. /? (több lent)
1 éves szuka kutyám (keverék) mostaában furán viselkedik. Régebben nem jöhetett fel a teraszra, ha le volt fektetve egy parfis a feljáróhoz. Mostmár ha nem figyelünk oda, feloson hozzánk, és nem lehet lezavarni, mert lefekszik, és ha megpróbáljuk lehúzni, odakap. (Ilyenkor leszidjuk, de ugyanúgy sunyít a földön) Tegnap volt egy vihar, és a kutya úgy megijedt, h átszaladt a szúnyoghálón, be a lakásba. Még a pórázt sem tudtam rárakni, hogy kihúzzam onnan. Mikor végre sikerült kitolnom a házból, elkezdett nyüszíteni és sírni. Beengedtem a garázsba, ahol egész jól elvolt. Ma, ismét beosont a házba, és nem lehetett ismét kizavarni. A garázsba mindig bemehet, de ha szól(t)unk neki, azonnal kiment. Ma ez sem történt meg.
Lehet valami köze ahhoz h a kutya épp tüzel? Korábban még az orrát sem dugta be a házb, most meg minden alkalmat kihasznál, h bent randalírozzon. Mit tegyek?
Egy kutya soha nem kaphat a gazdája felé, ez a legfontosabb. Szóval szerintem irány egy kutyasuli.
Másfelől, nagyon sajnálom a kutyusodat, ugyanis valószínűleg fél a vihartól, és a dörgéstől. Lehet, hogy ez az egésznek a forrása, mert elég sokszor volt égzengés az utóbbi napokban.
Ha vihar készül nem tudjátok valami biztonságos, nyugodt helyre beengedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!