Hallottatok már, vagy próbáltátok már a Prowin tápokat? 7 napra különböző étel kutyáknak? .
Figyelt kérdés
Egyrészt méregdrága táp, másrészt nekem nagyon furcsa hogy 7napra állít össze különböző ételeket. Egyik nap csirkés, kedden halas, szerdán marha... ilyenek... Ti hallottatok már róla? vagy próbáltátok már? Mik a tapasztalatok?2010. aug. 16. 11:08
1/4 anonim válasza:
Nem hallottam róluk, sőt a google se találja őket :)
2/4 A kérdező kommentje:
www.prowin.net Hétvégén kaptam szóróanyagot, azon ez van. Vagy még a www.prowin.info.hu
2010. aug. 16. 11:34
3/4 anonim válasza:
Ha az összetétele ugyanaz a különféle tápoknak(tehát a fehérje stb.), lényegtelen milyen húsból van benne az az x százalék fehérje, csak az íze más.
Egy ragadozó sem eszi minden áldott nap pontosan ugyanazt és pontosan ugyanannyit. Miért lenne baja a kutyának ha egyik nap csirkés, másik nap ugyanolyan összetételarányú, de marhás tápot kap?
Egyébként nem hallottam róla.
4/4 anonim válasza:
Ha a fehérje, zsír, stb összetétel minden nap ugyanaz, akkor nincs gond.
Nem hallottam még róla, de a kutya nem azért eszik mint az ember, hanem azért hogy ne haljon éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!