Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen "apró-hirdetéses"...

Milyen "apró-hirdetéses" oldalakat ismertek? Kutya kategóriára gondolok/eladó kölyökkutya.

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 22:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
melyek voltak azok a fajták?
2010. aug. 15. 23:48
 12/21 A kérdező kommentje:
Fáraókutya volt az első számú kedvenc. Aztán kiderült, hogy a legritkább kutyafajta és a világ legdrágább luxuskutyája. A második kedvenc a Golddust Yorkshire volt. Azt sem lehet kapni sehol, ahol meg mégis, ott méregdrága és nem hajlandók Mo.-ra eladni a kutyákat (ahogy azt már írta egy hozzászóló). Találtam két eladó Golddust-ot a neten, de mindkettő kan. A harmadik kedvenc a Pomerániai volt. Az színtén elég ritka, ugyan van két "aktív" Pomerániai kennel Mo.-on, de ők csak két-három évente hoznak le almot, és azokat a kiskutyákat azoknak adják el, akik már 3-8 éve előjegyzésben vannak és színtén elég drága kutya, kb 450.000 Ft-nál kezdődik (!) egy kiskutya ára. Találtam egy hirdetőt, akinek van két Pomerániai kikutyája, de a kicsitnek nincs törzskönyve és foghiábok. Azaz nem fajtatiszták és még betegek is. :S Úgyhogy akkor maradt a Papillon és a Brüsszeli Griffon. De őket sem lehet kapni. Amúgy írta valaki, hogy vegyem fel a kapcsolatot Griffon kennelel. Csak egy Griffon kennel van. És Inaktívak.
2010. aug. 15. 23:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát a külföldi tenyésztőknél is 1200-1500 euro körül van egy átlagos kutya.
2010. aug. 16. 07:09
 14/21 anonim ***** válasza:

A biwier yorki miben különbözik a fent említett yorkitól?

Papillon ügyben itt érdeklődj:

[link]

Egyébként itthon csak szaporítótól kapsz,és külföldön tényleg 1000 euro felett vannak,ez egyértelmű,kint ez nem sok pénz.

És ha hobbi célra veszed készülj rá,hogy ivartalanítanod is kell majd,mert külföldön ezt így szokták.

Mondjuk én nem értem mi alapján választottad zeket a fajtákat azon kívül,hogy ritkák és sokba kerülnek,más egyezés nincs teljesen más karakter az összes.

De te tudod...

[link]

[link]

Ha jó helyről akarsz kutyát,akkor arra várni kell.Sokat ilyen fajták esetében.

Ahova jártunk kutyasuliba ott volt egy papillon,de asszem őt is külföldről vették.

2010. aug. 16. 08:29
 15/21 A kérdező kommentje:
Eleve a kistestű hosszúszőrűeket szeretem. Azon belül a különlegesebbeket. Pl Papillon óriási füle. Griffon nem normálisan aranyos arca (hasonlít a mopszra). Pomerániai olyan, mint egy pamacs, egy pomihoz hasonló fajta sincs. Érted. Szal így lettek ezek a kedvenceim. A biewe Yorki folotos. A Golddust pedig cser színű. Ez a különbség.
2010. aug. 16. 09:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik biwier yorki foltos,ez hülyeség...

De tényleg készülj fel 1000euró feletti vételi árra.

[link]

A papillon nagyon pörgős kutya,nem áll meg egy percre se.

2010. aug. 16. 10:00
 17/21 anonim ***** válasza:

A papillonnak amúgy semmi szőre sincs,pár szál,de igaz az tényleg hosszú.

Ha fésülgetős fajtát akarsz,akkor válassz másikat.

A pomerániaihoz pedig a törpe spicc hasonlít nagyon,arcban van különbség,de azért ,az kicsit erős,hogy még hozzá hasonlító kutya sincs..

Egyébként a külföldi tenyésztők nem nagyon adnak el ittjonra kutyát,ha csak nem vagy ,elismert ,híres tenyésztő,lehet többször is ki kell majd menned ismerkedésre és az ivartalanítási kötelezettség garantált.

Amúgy griffon szerű,nyilván nem fajtatiszta kutyákal tele vannak a menhelyek.

2010. aug. 16. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem hosszú szőrben tartott havanesem van,egy masni alakú csatt van a hajában,hidd el elég feltünő jelenség.

Még csatt nélkül is az lenne,eddig 2 ember találta el a fajtáját.

És a havanesenek van szőre rendesen.

2010. aug. 16. 20:07
 19/21 Akiteki ***** válasza:

Igaza van, aki azt írta, hogy hirdetési oldalakon nem találsz tenyésztőket.

Sok kennel oldalát kell végigböngészni, hogy találj eladó kölyköt.

Ha a fáraókutya árát arra alapoztad, amit az a nálunk élő osztrák ürge nyilatkozik, akkor felejtsd el. Finnországban, Norvégiában, Franciaországban keresgélj, ott vannak kennelek. És vannak annál drágább kutyák is.

Nem Neked adtam meg múltkor néhány papillon tenyészet nevét? Szlovákiában van belőlük több is.

Ha griffont szeretnél, szerintem hívd fel az egyetlen hazai tenyésztőt. Annamária nagyon kedves, imádja a fajtát és biztosan fog segíteni, hogy hol kaphatsz kutyát.

2010. aug. 16. 20:55
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. aranyosak vatyok, hogy más fajtákat is ajánlgattok, de amik a kedven fajtáim, nem véletlenül a kedvenceim. :) Utolsó: nem nekem adtad meg a Papillon tenyésztők elérhetőségeit, de még megteheted. :) Mégegyszer köszi.
2010. aug. 16. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!