Legolcsóbb hippoallergén kutya táp?
Figyelt kérdés
A kutyámnál ma csirke allergiát diagnosztizáltak.
Az állatorvos a Royal Canin ajánlotta, viszont az nekem túl drága.
Melyk a legolcsóbb hippoallergén csirke mentes táp?
Illetve kb. Mennyi egy fogkő leszedés? 8 kg-os kutyának...súlyos fogkövesség esetén
2021. jan. 29. 19:18
1/30 anonim válasza:
Ha CSAK csirke allergiája van nem feltétlen kell hippoallergén táp, simán csirkementes (és csirkehús származék mentes). Meg ugye gabonamentes.
Mennyi az amit rá tudnál szánni?
2/30 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés, 1000 Ft/kg.
2021. jan. 29. 19:22
3/30 anonim válasza:
Uh, hát..ennyiért talán a Josera a "legjobb", bár az is 1100.-/kg
4/30 A kérdező kommentje:
Hát ennél olcsóbbat keresek :(
2021. jan. 29. 19:35
5/30 anonim válasza:
Perfet fit Active-nak van puppy és adult hippoallergén tápja is. Kiszereléstől függően én 450-700-as árkategóriában találkoztam vele.
6/30 anonim válasza:
Az a baj, hogy alapból, ami csirkementes, tehát mondjuk bárányos vagy halas, az drágább. A csirke a legolcsóbb alapanyag, illetve a különböző csirke származékok..:(
7/30 anonim válasza:
Enyém ezt eszi. A kisebb kiszerelése sincs 1000ft. Legalábbis legutóbb a 3kg-ost 2300ért vettem.
8/30 anonim válasza:
7-es, csirkeallergiás a kutya, ennek az összetételében meg van csirkezsír, csirkemáj...
9/30 anonim válasza:
1000Ft/kg-ot szánsz a tápra, de 1100Ft/kg már drága? Tényleg ennyit számít az a + 100 ft/kg?
10/30 anonim válasza:
Basszus tényleg! Akkor vedd semmisnek a kommentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!