Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha vki megszúrt tűvel egy...

Ha vki megszúrt tűvel egy rosszindulatú daganatot abból baj lehet?

Figyelt kérdés

A kutyámnak lehet h daganata van és átjött egy kutyás ismerősünk és azt mondta h lehet h csak zsírcsomó. És megszúrta h kifollyon.

Honnan derülhet ki h az daganat vagy vmi más?

2010. aug. 15. 21:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell dokinak lenni hogy tudjuk nem döfködünk piszkos tűt a kutyába. Főleg úgy hogy nem is tudod mi az az elváltozás. A doki a múltkor azért tette azt mert DOKI, és tudta hogy mi az.

Istenem de nagy az isten állatkertje...

2010. aug. 15. 22:33
 12/20 A kérdező kommentje:

* steril tűvel csinálta és te tényleg elég nyomi vagy.

JA ÉS HA VKI NEM TANÁCCSAL SZOLGÁL HANEM KÖTÖZKÖDIK AKKOR AZ NEM ÍRJON IDE MERT EZT A KÉRDÉST ÉN TETTEM FEL ÉS NEM VAGYOK RÁ KIVÁNCSI!!!

2010. aug. 15. 22:46
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
téged kellene szúrkálni, te állatkínzó...
2010. aug. 16. 08:42
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
hát te beteg vagy...
2010. aug. 16. 10:09
 15/20 A kérdező kommentje:

Szivesen seggbeszúrnálak téged is csak sajnom nem tom h laksz és inkább csak itt névtelenül keménykedsz.

Gyáva féreg...

2010. aug. 16. 10:25
 16/20 anonim ***** válasza:
88%

"nem kell ám lebaszni rögtön aki nem ért hozzá"

Ha nem értessz hozzá bízd állatorvosra, nem a haverra meg a szomszédra, basszus.

2010. aug. 16. 10:40
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Hagytad hogy egy kutyás ismerős csak úgy minden tapasztalat nélkül szurkálja a kutyádat???? Tényleg ennyi eszed van???? Szegény kutya.... És az is logikus elvileg, hogy a zsírcsomó se folyik ki, mivel az egy betokosodott rész.... Ígyis-úgyis tök felesleges volt megszúrni szegényt... Ha nekem ilyen bajom lenne a kutyával, én orvoshoz vinném nem szúrkálnám... Ne csodálkozz ha lebasznak, ilyen hülyeséget......
2010. aug. 16. 11:01
 18/20 anonim ***** válasza:
ha a saját testeden találnál egy ilyen dudort akkor beleszúrnál?
2010. aug. 16. 11:02
 19/20 anonim ***** válasza:

te vagy a gyáva féreg... még állatorvoshoz sem viszed a kutyád.

minek tartod? kínozni?

2010. aug. 16. 12:11
 20/20 Akiteki ***** válasza:

Ha a daganat rosszindulatú, nem abból van a baj, hogy szurkálják. Pont elég baj a daganat is.

Ha csak egy zsírcsomó és abba szúrsz bele (vagy esetleg más, eredetileg ártatlan betegség), akkor van lehetőség hogy elfertőződik vagy a tűtől vagy a sebbe belejutó kosztól. Tehát ekkor csinálsz bajt.

Mindenképpen mutasd meg orvosnak, ha rákos daganat, akkor az azonnali műtét talán még segíthet rajta. Ha mégsem az, legfeljebb megnyugszol vagy megfelelő kezelést kap.

2010. aug. 16. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!