Ha vki megszúrt tűvel egy rosszindulatú daganatot abból baj lehet?
A kutyámnak lehet h daganata van és átjött egy kutyás ismerősünk és azt mondta h lehet h csak zsírcsomó. És megszúrta h kifollyon.
Honnan derülhet ki h az daganat vagy vmi más?
Nem kell dokinak lenni hogy tudjuk nem döfködünk piszkos tűt a kutyába. Főleg úgy hogy nem is tudod mi az az elváltozás. A doki a múltkor azért tette azt mert DOKI, és tudta hogy mi az.
Istenem de nagy az isten állatkertje...
* steril tűvel csinálta és te tényleg elég nyomi vagy.
JA ÉS HA VKI NEM TANÁCCSAL SZOLGÁL HANEM KÖTÖZKÖDIK AKKOR AZ NEM ÍRJON IDE MERT EZT A KÉRDÉST ÉN TETTEM FEL ÉS NEM VAGYOK RÁ KIVÁNCSI!!!
Szivesen seggbeszúrnálak téged is csak sajnom nem tom h laksz és inkább csak itt névtelenül keménykedsz.
Gyáva féreg...
"nem kell ám lebaszni rögtön aki nem ért hozzá"
Ha nem értessz hozzá bízd állatorvosra, nem a haverra meg a szomszédra, basszus.
te vagy a gyáva féreg... még állatorvoshoz sem viszed a kutyád.
minek tartod? kínozni?
Ha a daganat rosszindulatú, nem abból van a baj, hogy szurkálják. Pont elég baj a daganat is.
Ha csak egy zsírcsomó és abba szúrsz bele (vagy esetleg más, eredetileg ártatlan betegség), akkor van lehetőség hogy elfertőződik vagy a tűtől vagy a sebbe belejutó kosztól. Tehát ekkor csinálsz bajt.
Mindenképpen mutasd meg orvosnak, ha rákos daganat, akkor az azonnali műtét talán még segíthet rajta. Ha mégsem az, legfeljebb megnyugszol vagy megfelelő kezelést kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!