Valami olyan illatanyag van rajta, ami ezt okozza neki, vagy a színe, milyen színű? Az is lehet, hogy amikor nem voltál otthon habzsolt volna, és elmozdult a tál, és megijedt tőle.
2021. jan. 28. 10:28
2/13 anonim válasza:
Cseréld le a tálat. Milyen időközönként van takarítva? Biztos vagy valami illat, amit te nem érzékelsz, vagy valami mozgassal tarstitott cselekves következtében pl. ahogy habzsolt tolta a tálat vagy beakadt és felémozdult a tál, és megijedt. Vagy ha kinti kutya, akkor az is lehet, hogy valamilyen vad vagy macska bement a kertetekbe és evett a táljából, és érzi rajta az illatát.
2021. jan. 28. 10:30
3/13 A kérdező kommentje:
Amikor nem vagyunk itthon, akkor ketrecben van szóval esélytelen, a tál porcelán és fehér, fekete csíkkal :D
De 1,5 év alatt ebből evett..
2021. jan. 28. 10:30
4/13 A kérdező kommentje:
Benti kutyi és mosogatógépben el lett mosva neki a tál
2021. jan. 28. 10:32
5/13 anonim válasza:
Ha nem adsz teljes infot akkor ne csodalkozz hogy találgatunk. Egyébként is itt próbálunk segíteni látatlanba te pedig kiröhögöd azt aki éppen segítséget nyújt.
Lehet a mosogatokapszulanak olyan illat anyaga van ami ezt váltja ki belőle.
A szín nem ezek alapján amit írtál.
2021. jan. 28. 11:39
6/13 anonim válasza:
Cseréld le a tálat, csekkold hogy csak azzal a tállal van problémája vagy tenyleg a mosogatokapszula az oka. Szerintem az illata ami ezt a félelmet kiváltja nála. Te nem érzed egy elmosogatott tányéron maximum a citrom illatot de egy kutya több illatanyagot érez pláne ha vegyi áru attól egy kiképzetlen kutya alapbol igy reagal. Ha citrom illatu a mosogato gél vagy kapszula vagy nem tudom hogy hivjak soha nem volt mosogatogepem en szeretek mosogatni akkor arra is reagalhat igy.
2021. jan. 28. 11:44
7/13 anonim válasza:
A mosogatogep rajtahagyja a mosogatoszert. Az a baja.
Hasznalj eldobhato papirtanyert.
2021. jan. 28. 12:37
8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit pattogsz egy smiley-n , egyáltalán meg sem fordult a fejemben, hogy kiröhögjek akárkit is, nem tudtam, hogy egyáltalán számít a színe.
2021. jan. 28. 13:03
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi, én is arra gondoltam, hogy más illata lett, mint előtte és ez a baja..
2021. jan. 28. 13:03
10/13 anonim válasza:
Ha tenyleg a szagaval van baja, akkor oblitsd el neki tiszta vizben, aztan kiderul. En is mosogatogepben mosom, de meg utana atoblitem, eddig nem panaszkodott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!