Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem eszi meg az új tápot a...

Nem eszi meg az új tápot a kutyám. Ha egyszerre eszi meg a napi adagot,akkor az úgy jó neki,vagy megterheli a gyomrát?

Figyelt kérdés

Eddig csirkéset evett 1 hónapig,de allergiás rá.

Most vettem 10kg birkásat neki,de nem hajlandó urasága megenni. Így reggel megkapja a 180grammot,eszik belőle 3 falatot és elveszem,mivel otthagyja. Ha délután visszakapja,akkor már 80%át megeszi. Ez így jó? Mármint a napi 180. Ezt 2be adtam volna szívem szerint,tehát 90grammot,de mivel úgysem eszi meg,így kiszoktam már mérni a napi adagot. Ezt 4.napja csinálja. Szerintetek megszokja egyáltalán valaha?

10kg 3 hónapig elég lenne. Próbáltam húskonzervet tenni rá,de úgyis csak pár falatot eszik,úgyh erről letettem.

Szerintetek a lazacolajtól tényleg megenné? Azt javasolták,h öntsek rá. Vennék,ha működne.

2021. jan. 28. 07:57
 1/5 A kérdező kommentje:
7 hónapos kutya,tehát még 2x ennie kellene...
2021. jan. 28. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz baja, csak figyelj, hogy utánna 1-2 órán keresztül ne nagyon ugráljon, futkározzon.

A lazacolajos trükk sok kutyánál működik, de nem biztos, hogy a tiédnél fog. Ártani viszont nem árt, jót tesz a bundájának :)

2021. jan. 28. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rá öntögetni semmit. Leteszed neki, ha nyammog rá akkor elveszed, este leteszed neki ha megeszi megeszi, ha nem akkor elveszed és reggel újra kiméred a 180 grammot. Ha igazán éhes, akkor meg fogja enni.
2021. jan. 28. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A kutyafélék gyomra, meg a kutyák anyagcseréje arra van kitalálva, hogy ritkán jut kajához, és akkor sokat tud enni. Utána meg tud koplalni. Ez akár több napos koplalást is jelenthet, majd hatalmas zabálást. Tudod, a tundrád a farkasnak nem méri ki senki a reggeli 180 grammot...

Van, aki koplalónapot is tart a kutyájának.

Semmi baja nem lesz, ha akkor eszik, amikor éhes. Neked is egyszerűbb, ha egyszerre eszik, egyszerre emészt, és így egy időben akar üríteni.

A macskák szeretnek csipegetni, ők ha tehetik, nem egyszerre tolják be a kaját, hanem rájárnak folyamatosan.

2021. jan. 28. 08:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

4.napja ezt csinálja. Hány nap mire megszokja a tápot? Érdekes,mert eddig minden fajtát megevett azonnal,ezt kivéve.

2021. jan. 28. 10:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!