Ezért lehetett?
Van egy border collie-m.Tud engedelmességi trükköket (sokat)amit minden nap átismétlek és tanítok neki újat.Ma mikor elkezdtem vele ezt átismételni elősször dobáltam neki a labdáját.És mikor elkezdtünk gyakorolni sokkal lassabban, nem nagy kedvel csinálta amit egyébként szeret.Aztán eszembe jutott ez a mondat: "előbb a tanulás azután a játék".
Ezért lehetett, hogy most nem akarta annyira csinálni?Vagy most pontosan mit jelent ez a mondat?
Értem.
Egyébként ez nem így szokott menni.Csak tudod azok a boci szemek, hogy először játszunk!Meg az orrával böködte a labdát.Aztán kijátszhatta magát.
-És a tanulás?
-az már nem érdekel
Akkor többet nem dőlök be neki ha utána nincs kedve tanulni :D
Azt igenyled,h a kutyad elvezze,h parancsolsz neki. Ezt az orzovedo vervonal teljesiti.
A border terelo kutya,o nem a gazda parancsaiert rajong,hanem a munkaert,h terel,fut. Neki nem szorakozas a parancsaid kovetese.
Szoval kenytelen vagy a tanulassal kezdeni. Utana a labdazas. 🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!