Hogy lehetne kínzás nélkül megölni egy kutyát?
Azért mert az okos barátod őrültet csinált belőle, nem hiszem, hogy halált érdemelne szegény kutya. Ha veszett lenne, akkor te sem itt irogatnál, ahogy előttem mondták.
Nevelési problémán kívül még pajzsmirigy gondok okozhatnak indokolatlan agressziót, de nem hinném, hogy ott ez a gond. Ha már sikerült így elrontani, legalább adjátok be egy menhelyre, hogy kapjon még egy esélyt a normális életre.
A barátodnak meg mondd meg, hogy soha többet ne legyen kutyája.
Szívből remélem, hogy nem akartok puszta kézzel meggyilkolni egy állatot :(
Lehet, hogy nem szeret téged!:)
És azért harap és azért veri a fejét a falba! =)
Különben mamámék kutyája 5 éves és játékos engem is harapdál!:) Lehet csak játékos csak te máshogy veszed az egészet!
a veszettség nem csak annyi hogy idegbeteg vagy őrült egy kutya
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__67254-ha-egy-..
amúgy meg ha mindig megharapna az a veszett kutya legalább háromszor tudod mit csinálnál most?
az ágyadban feküdnél lázasan, nem tudnál enni, nem tudnál nyelni mert irtózatosan fájna, alig tudnál lélegezni, ha belefújnának az arcodba egy kicsit is már haldokolnál, és egy héten belül már a kórházban lennél ahol már megállapították volna, hogy megharapott egy veszett kutya.
NEHOGY MEGÖLJÉTEK SZERENCSÉTLENT!!
inkább adjátok el és soha de soha ne vegyetek még egy kutyát!!! és gondolkozzatok el hogy úgy tartjátok-e ahogy egy rendes kutyát tartani kéne. gondolok erre hogy szabadon mozoghat-e, nincs-e megkötve.
amúgy láttatok már veszett kutyát? egy veszett kutya támadós, rekedten ugat, bandzsi, lóg az állkapcsa, és ezért folyik a nyála, és lassan lebénul, és elpusztul.
attól hogy nekiveri a fejét a falnak meg ellenséges, az nem a kutyán hanem a gazdáján múlik. ha te meglennél kötve, vagy be lennél zárva egy kis helyre, nem gyogyóznál be? ennél még az utca, a menhely is jobb.
NEHOGY ELALTASSÁTOK VAGY FEJBELŐJJÉTEK!
Hol laktok?
Én befogadom a kutyust!!!!!
Nehogy MEGÖLJÉTEK!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!