Allergiás kutyások - a ti kutyátoknál a vakarózós szőrhullást mi okozta?
Figyelt kérdés
Igen, tudom h mindenkinél más - de nálatok konkrétan.2021. jan. 25. 22:26
1/4 anonim válasza:
A szárnyashús. Mióta azt elhagytuk orvosi utasítás alapján, azóta nincs gond.
Persze a múltkor elkapott egyet a szomszéd eltévedt tyúkjai közül, befalta mindenestől, aztán pár napig vakarózott, de hamar elmúlt.
2/4 anonim válasza:
Az én kutyusomnak étel allergiája van (szőre igaz nem hullik, de a hasán és a hónalján jöttek kiütések), konkrétan nem tudom (és az orvos se tudta megmondani), hogy mitől, ezért a jól bevált tápon (Orijen Tundra, csirke-és gabonamentes) és a "táphoz tartozó" jutalomfalaton kívül nem is adok neki mást. Anyósék kutyájának pl konkrétan a csirke okozta az allergiát (annak a kuttynak a füle gyulladt be iszonyatosan)..
4/4 Fsms válasza:
Csak csirke. Cserélgesd a tápot, és rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!