A kutyának nem árt a sok gyümölcs?
a kutyám él-hal a gyümölcsért, állandóan megeszi, ami lehullik, de mindegy milyen gyümölcs. ráadásul ha valamit elér a fán azt is lelegeli. engem mondjuk nem zavar de nem tudom, hogy jót tesz-e ez neki. elzárni nemigen tudom, mert az udvar tele van fákkal, ott tud futkározni, nem akarom láncon vagy kennelben tartani. eddig nem lett baja tőle, de most az előbb megijedtem kicsit. vettem 2 láda őszibarackot és pár percre kinnt hagytam az udvarom míg befutottam cuccokért és mire kiértem egy fél ládával behabzsolt, szerencsére a magokat nem(mondjuk a cseresznyét magostól eszi). amúgy nagyon durva, de észrevettem hogy fa alól a penészeset nem szedi fel, csak a szebbeket.
lehet valami baja ettől, hogy ennyi gyümölcsöt eszik nyáron, mikor hozzáfér?
Az én kutyám is imádja a gyümölcsöket, a dinnyét pl úgy eszi, olyan jól esik neki, hogy a nyála csurog egyfolytában, szóval több nyál van a földön, mint dinnyelé...:)
Szerintem a vitamin nekik is vitamin, tehát nem hinném, hogy gond lenne...:)
hát mit is mondhatnák még h a miénk is imádja a gyümölcsöt..
Végülis nekik is jól esik ebben a melegben az a sok lé ami kijön a gyümikből.. ;)
Azis frissití
meg tele van vitaminokkal
attól meg energiája lesz ;) :D
Mi szinte nem is tudunk itthon enni gyümölcsöt mert azt vesszük észre h már a kutya megette
de nem baj
ha jól esik neki :D Hát egészségére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!